• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jack Miller: Έχουμε κάνει βήματα μπροστά
Με το νέο μεταξόνιο
Νέα 15/04/2023 - 14:05

Ο Jack Miller ήταν πέμπτος το πρωί της Παρασκευής στην πίστα του Τέξας, στην οποία τερμάτισε στο βάθρο για την Ducati την περασμένη σεζόν και στη συνέχεια άρπαξε την τελευταία θέση απευθείας πρόκρισης στις ΚΑΤ2, όντας 10ος το απόγευμα.

"Το καταφέραμε πραγματικά στο όριο (Scraped through by the skin of our teeth)", χαμογέλασε ο Miller, ο οποίος έστειλε τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Marco Bezzecchi, στις ΚΑΤ1 για 0,037 δευτερόλεπτα. "Ένιωσα πολύ καλά από την αρχή σήμερα το πρωί, παρά το γεγονός ότι έπεσα σε έναν γύρο εξόδου, δύο φορές, στην ίδια στροφή! Εκτός από αυτό, όλα τα άλλα ήταν καλά".

"Έχουμε μια βάση από την Portimao για πίστες με πραγματικά αξιοπρεπή πρόσφυση. Μετά αποκτήσαμε μια βάση στην Αργεντινή για πολύ άσχημο κράτημα. Τώρα λοιπόν έχουμε κάπως καλυμμένα και τα δύο άκρα του φάσματος και μπορούμε να διαλέξουμε κάτι στη μέση".


"Από την αρχή σήμερα το πρωί η μοτοσυκλέτα δούλευε σχετικά καλά. Πρέπει ακόμα να τελειοποιήσουμε λίγο τις ρυθμίσεις μας, να παίξουμε λίγο περισσότερο με τη γεωμετρία ή την ανάρτηση".

"Είχα πολλές στιγμές (που πήγα να χάσω τη μοτοσυκλέτα). Ήταν καλύτερα σήμερα το απόγευμα, αλλά ειδικά με αυτόν τον άνεμο, στην τριπλή δεξιά ( στροφές 16/17/18) ένιωσα ότι ίσως δεν δούλευε τόσο καλά (η μοτοσυκλέτα) όσο θα έπρεπε".

"Οπότε έχουμε πράγματα που πρέπει να μάθουμε και τουλάχιστον θα πάμε κατευθείαν στις ΚΑΤ2, κάτι που είναι θετικό. Θέλω να πω, θα είμαστε ήδη δύο σειρές πιο μπροστά από ό,τι ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα!", πρόσθεσε ο Miller, ο οποίος ξεκίνησε 16ος στο Termas, αλλά τώρα είναι εγγυημένο ότι θα ξεκινήσει στη χειρότερη από τη 12η θέση για τους 2 αγώνες του Austin.

Ενώ μόλις ξεκίνησε το τρίτο αγωνιστικό του Σαββατοκύριακο με πορτοκαλί χρώμα, ο Miller είναι πλέον βέβαιος ότι ορισμένες από τις ιδέες που έφερε μαζί τους ο αρχιμηχανικός του από τη Ducati - όπως το μεγαλύτερο μεταξόνιο και η στρατηγική στα ηλεκτρονικά - αποδίδουν για την RC16.

"Είναι αρκετά μακρύ, σίγουρα", είπε ο Miller για το μεταξόνιο. "Σε σύγκριση με αυτό που χρησιμοποιούσε η KTM εδώ πέρυσι, είναι πολύ μακρύ. Είναι καλύτερο; Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας το δείχνουν ήδη...".


"Η μοτοσυκλέτα δεν είναι στη μύτη της στα φρένα και δεν είναι στον κώλο της όταν επιταχύνει", εξήγησε για τα πλεονεκτήματα. "Είναι σίγουρα ακόμα πολύ πιο κοντό από της Ducati. Αλλά σίγουρα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Αυτό ήταν ένα από τα κύρια πράγματα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό. Νομίζω ότι ο Brad είναι επίσης πολύ ευχαριστημένος με αυτό".

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge Martin: Eίμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα