• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής EWC
Νέα 15/04/2023 - 21:19

Ο εμβληματικός Αγώνας “24 Ώρες του Le Mans” σημαίνει το ξεκίνημα του του FIM Endurance World Championship 2023 (FIM EWC), του Πρωταθλήματος Αντοχής, που είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρωτάθλημα, αφού σε αυτό αποδεικνύεται στην απόλυτη πίεση η αξιοπιστία και η αντοχή των κορυφαίων μοτοσυκλετών του κόσμου. 

Η BMW Motorrad με την ομάδα της World Endurance Team, ετοίμασε τη ναυαρχίδα της, την BMW M 1000 RR, με οδηγούς τους Markus Reiterberger (Γερμανός), Ilya Mikhalchik (Ουκρανός), Kenny Foray (Γάλλος), Jérémy Guarnoni (Γάλλος) και Patrick Hobelsberger (Γερμανός) και ακόμη ένα κουαρτέτο οδηγών για μια δεύτερη νορμάλ BMW M 1000 RR που θα συμμετέχει στην κατηγορία Superstock. 

Ο Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, Marc Bongers και ο Team Manager Werner Daemen προσβλέπουν στη νέα σεζόν, με όπλο την εξέλιξη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ανανεωμένης BMW M 1000 RR, για το FIM EWC 2023.

Η ομάδα Tecmas-MRP-BMW Racing Team του Γάλλου Arnaud Sassone θα επιμεληθεί τη συμμετοχή στην κατηγορία Superstock, με οδηγούς τους Kenny Foray (Γαλλία), Jan Bühn (Γερμανία), Loïc Arbel (Γαλλία) και Maxime Bonnot (Γαλλία).

Για να δούμε τι θα γίνει λοιπόν στον πρώτο φετινό αγώνα του θεσμού που ξεκίνησε με τις δοκιμές στο Λε Μαν. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ