• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Νιώθω ότι "ξεκλείδωσα"
Με την πρώτη νίκη μετά το 2021
Νέα 13/05/2023 - 22:08

Ο Jorge Martin ξεκίνησε από την πέμπτη θέση τον αγώνα Sprint στο Le Mans, αλλά έφτασε στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο, πριν πάρει το προβάδισμα από τον Francesco Bagnaia στον τέταρτο γύρο.

Αμέσως, ο αναβάτης της Pramac Ducati άνοιξε μια διαφορά οκτώ δέκατων πριν πάρει την καρό σημαία 1,8 δευτερόλεπτα μακριά από τους υπόλοιπους.

Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη σε αγώνα Sprint και η πρώτη του νίκη οποιουδήποτε είδους μετά το Grand Prix της Styria το 2021.

Ο Martin σκέφτηκε ότι ο αγώνας Sprint «θα ήταν μια μέρα προετοιμασίας» για το Grand Prix λόγω του πόσο άβολα ένιωθε στην GP23 του και δεν περίμενε μια νίκη.

"Δεν περίμενα να παλέψω… καλά, να παλέψω [για το βάθρο] ναι, αλλά όχι για τη νίκη", αποκάλυψε ο Martin. "Σήμερα σκέφτηκα ότι ήταν μια μέρα προετοιμασίας για τον αυριανό αγώνα γιατί χθες και σήμερα το πρωί δεν ένιωθα υπέροχα. Ένιωθα ότι δεν είχα τη μοτοσυκλέτα για να παλέψω, αλλά με αυτή τη θερμοκρασία ένιωθα καλά".

"Νιώθω ότι κάτι έχει ξεμπλοκάρει στο κεφάλι μου. Είναι μόνο ένας αγώνας Sprint, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία μου νίκη. Έτσι, αισθάνομαι ότι είχα αυτό το πράγμα στο μυαλό μου που δεν μου επέτρεpε να βάλω όλες τις δυνατότητές μου σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι το ανακτώ".

"Ήμουν γρήγορος, ελπίζω και αύριο να είμαι γρήγορος. Θα προσπαθήσω να παλέψω για τη νίκη, αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό να τερματίσω στο βάθρο και να συνεχίσω να παίρνω βαθμούς για να συνεχίσω να προοδεύω".

"Κανονικά όταν είσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νίκη, όλα γίνονται πιο εύκολα [όταν το κάνεις]. Παίρνεις το κίνητρο, παίρνεις πίσω την αυτοπεποίθηση. Οπότε, νιώθω ότι βρίσκομαι σε αυτό το σημείο".

Επόμενο άρθρο »

Τί είπε ο Bagnaia στον Μarquez μετά τον αγώνα;

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα