• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Misano ΕΔ
Ταχύτερος ο Alvaro Bautista
Νέα 02/06/2023 - 19:55

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes μεταφέρθηκε στην Ιταλία, και στην πίστα του Misano, για τον πέμπτο γύρο της σεζόν του 2023.


Οι οπαδοί της Ducati είχαν πολλούς λόγους να πανηγυρίσουν, καθώς ο Alvaro Bautista ήταν τρίτος το πρωί, ενώ το απόγευμα έγινε ο μόνος αναβάτης που μπήκε στο 1:33, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. 


Δεύτερος ήταν ο Toprak Razgatlioglu, o οποίος δεν κατάφερε να βελτιωθεί κατά τις ΕΔ2, αλλά ο πρωινός του χρόνος (με τον οποίο βρέθηκε στην κορυφή των ΕΔ1) ήταν αρκετά καλός ώστε να είναι 329 χιλιοστά πίσω από τον Bautista στους συνδυασμένους χρόνους.


Ο Danilo Petrucci βελτίωσε τον χρόνο του κατά σχεδόν ένα δευτερόλεπτο το απόγευμα και ξεκίνησε ιδανικά το Σαββατοκύριακο του εντός έδρας αγώνα του, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση των συνδυασμένων χρόνων.


Ο Michael Ruben Rinaldi έβαλε 3 Ducati στην πρώτη τετράδα καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενώ ήταν πολύ γρήγορος το πρωί, όπου τερμάτισε 2ος στις ΕΔ1.

Στο στρατόπεδο της Kawasaki, ο Alex Lowes ήταν ταχύτατος και στις 2 περιόδους ελεύθερων δοκιμών και πήρε τελικά την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Garrett Gerloff, που για άλλη μια φορά ήταν γρήγορος στην δορυφορική BMW. 


O Axel Bassani έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ ο περσινός κυπελλούχος της MotoE, Dominique Aegerter, έμεινε στην 8η θέση των συνδυασμένων, χάρη στον πρωινό του χρόνο. 
Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonathan Rea και Andrea Locatelli. 

Επόμενο άρθρο »

Borsoi: H Pramac δεν είναι εδώ μόνο για να βοηθήσει τη Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Marquez θα πάει στη Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα