• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Misano Δεύτερος Αγώνας
Χατ-τρικ για τον Αlvaro Bautista
Νέα 04/06/2023 - 16:58

Υπήρχαν μάχες παντού στην πίστα  κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα στο Misano World Circuit "Marco Simoncelli" κατά τη διάρκεια του γύρου Pirelli Emilia-Romagna καθώς ο Alvaro Bautista πήρε μια εκπληκτική νίκη για να πάρει ένα Χατ-τρικ στο Misano, ενώ ο ομόσταυλός του, Michael Ruben Rinaldi, έπεσε ενώ βρισκόταν τρίτος και αγωνιζόταν για το βάθρο.

Καθώς τα φώτα έσβησαν, ο Τoprak Razgatlioglu κατάφερε να προηγηθεί στην 1η στροφή προτού ο Rinaldi περάσει τον Bautista στην 4η στροφή για να περάσει στη δεύτερη θέση. Ωστόσο ο Bautista απάντησε άμεσα και στη συνέχεια πέρασε στον Razgatlioglu στην 8η στροφή  στον 2ο γύρο. Από εκεί, μπόρεσε να δημιουργήσει μια διαφορά από τον αναβάτη της Υamaha, καθώς ο Razgatioglu βρέθηκε υπό πίεση από τον Rinaldi.

O Rinaldi πέρασε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 και κατευθυνθεί στην 8η στροφή του 3ου γύρου. Ο Ιταλός της Ducati άνοιξε μια μικρή διαφορά, αλλά ο Razgatlioglu απάντησε και, στην 8η στροφή του 15ου γύρου, έκανε την κίνησή του και ξαναπέρασε μπροστά. Στην προσπάθεια του Rinaldi να περάσει ξανά, το ζευγάρι ήρθε σε επαφή στην πρώτη στροφή, με αποτέλεσμα την πτώση του Rinaldi. Έτσι από εκεί και πέρα ο Razgatlioglu κλείδωσε τη δεύτερη θέση.

Μετά την πτώση του Rinaldi, ο Axel Bassani και ο Jonathan Rea βρισκόντουσαν πλέον σε μια μάχη για την τρίτη θέση. Ο Rea προηγήθηκε στα πρώτα στάδια προτού ο Basani απαντήσει για να καταφέρει να πάρει την τρίτη θέση και το πρώτο του βάθρο στην έδρα του και τη σεζόν του 2023, καθώς άνοιξε τη διαφορά από τον Rea.

Ο Rea τερμάτισε περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον Xavi Vierge στην πέμπτη θέση. Ο Andrea Locatelli ήταν έκτος, αφού απέκρουσε μια επίθεση του Danilo Petrucci στα τελευταία στάδια του αγώνα, με τον Ιταλό να συμβιβάζεται στην 7η θέση. 


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Garrett Gerloff, Phlip Oettl και Remy Gardner.

Επόμενο άρθρο »

WSSP300: Δυσκολίες για τον Περιστερά στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα