• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia και Bastianini και πάλι μαζί στην πίστα
"Είμαστε έτοιμοι για το Mugello"
Νέα 07/06/2023 - 20:56

Ο Pecco Bagnaia και ο Enea Bastianini θα είναι επιτέλους ξανά το δίδυμο της Ducati στο Mugello. Οι δύο αναβάτες είχαν ήδη την ευκαιρία να μοιραστούν το γκαράζ πριν από μερικές εβδομάδες στο Mugello, όπου προπονήθηκαν μαζί με τις Panigale V4 για να τεστάρουν την φυσική τους κατάσταση. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 είχε σπάσει τον δεξιό του αστράγαλο στο Le Mans, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει την προπόνησή του. Αντίθετα, ο τραυματισμός του Bastianini στο Portimao ήταν πιο σοβαρός: ένα κάταγμα της ωμοπλάτης τον κράτησε μακριά από τους αγώνες μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τώρα όλα επανέρχονται στη φυσιολογική τους ροή και οι δύο αναβάτες προετοιμάζονται για το σημαντικότερο Grand Prix της χρονιάς, το εντός έδρας για την Ducati. Αυτό που κέρδισε ο Pecco πέρυσι και στο οποίο έρχεται ως επικεφαλής της βαθμολογίας


"Ο αγώνας στο Mugello μπροστά στους οπαδούς μας είναι πάντα μια μεγάλη συγκίνηση και ανυπομονώ να μπω στην πίστα! Ο αστράγαλός μου είναι καλά και δεν πρέπει να με ενοχλήσει", είπε καθησυχαστικά ο Bagnaia. "Έκανα μια δοκιμή με τον Enea πριν από μερικές εβδομάδες στο Mugello με την Panigale V4 S και, πριν από τότε, οδήγησα επίσης στο Misano χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα είναι ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο για εμάς και σίγουρα οι οπαδοί θα μας δώσουν επιπλέον κίνητρο για να πάμε καλά στο εντός έδρας Grand Prix μας".

Αντίθετα, η κατάσταση του Enea είναι πιο περίπλοκη. Ο "Beast" θέλει πραγματικά να επιστρέψει, αλλά γνωρίζει επίσης ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξαναβρεί την φόρμα του στην πίστα.

"Μου αρέσει πολύ η πίστα του Mugello", είπε. "Δεν είχα καλά αποτελέσματα στο παρελθόν, οπότε στόχος μου είναι να μπορέσω να το κάνω φέτος. Σίγουρα, μετά από όλες αυτές τις εβδομάδες χωρίς να συμμετέχω, δεν θα είναι εύκολο. Οδήγησα πριν από μερικές εβδομάδες με την Panigale V4 S και ένιωσα καλά, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με την Desmosedici GP. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχω κίνητρο. Είναι ο εντός έδρας αγώνας μας, οπότε ελπίζω να τα πάω καλά".

Επόμενο άρθρο »

Morbidelli:Θέλω να πετύχω με αυτή την ομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Taramasso: To Mugello θα είναι πρόκληση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα