• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull RIng: Moto2 KAT
Στην pole position o Pedro Acosta
Νέα 19/08/2023 - 17:22

O Pedro Acosta, αφού έσπασε το απόλυτο ρεκόρ γύρου νωρίτερα κατά τις τρίτες δοκιμές της Moto2, άρπαξε και την pole position του Αυστριακού Grand Prix για το 2023. Ο Ισπανός κατάφερε να γράψει 1:34.040 (παρά μια πτώση που είχε στη 2η στροφή) για να αφήσει πίσω του τον περσινό κάτοχο της pole position και νικητή του αγώνα, Ai Ogura, ο οποίος θα έχει μια δύσκολη δουλειά στο να ανακόψει την πορεία του Ισπανού αύριο. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Celestino Vietti, ο οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό ήδη από το πρωί της Παρασκευής και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση. 


Τέταρτος ήταν ο Jake Dixon, που στοχεύει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα μετά την απογοήτευση του Silverstone. Ο Somkiat Chantra θα ξεκινήσει τον αγώνα από τη μέση της 2ης σειράς της εκκίνησης, κάνοντας σταθερά καλή δουλειά καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την δεύτερη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Fermin Aldeguer. 


O Tony Arbolino έφτασε μέχρι την 7η θέση, 688 χιλιοστά μακριά από τον βασικό του αντίπαλο στο Πρωτάθλημα, Pedro Acosta, και θα έχει ένα δύσκολο έργο αύριο καθώς δεν πρέπει να αφήσει τον Ισπανό να ξεφύγει στη βαθμολογία. Ο Albert Arenas θα βρεθεί στη 2η θέση της τρίτης σειράς της εκκίνησης, την οποία θα συμπληρώσει ο Manuel Gonzalez.


Στην τέταρτη σειρά θα βρεθεί ο Aron Canet, ο οποίος επίσης είχε μια πτώση στη 2η στροφή, ο Αlonso Lopez, του οποίου η προσπάθεια έληξε πρόωρα λόγω μιας πτώσης στα τελευταία στάδια και ο Filip Salac. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα