• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενημέρωση για τον Pecco Bagnaia
Τελευταία ενημέρωση και για τον Enea Bastianini
Νέα 03/09/2023 - 21:55

Ο Δρ. Angel Charte, Ιατρικός Διευθυντής του MotoGP™, μίλησε στο DAZN σχετικά με την κατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή μετά την πτώση του στο GP της Καταλονίας

Στον εναρκτήριο γύρο του Monster Energy Grand Prix της Καταλονίας, ο Francesco Bagnaia της ομάδας Ducati Lenovo είχε ένα highside με αποτέλεσμα την πτώση του πριν από μια άλλη μοτοσυκλέτα η οποία πέρασε επάνω από το πόδι του. Ο Ιταλός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας προτού μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Ιατρικός Διευθυντής του MotoGP™ Dr. Angel Charte έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

«Ο Pecco είχε σοβαρό πολυτραύμα, καθώς μια μοτοσικλέτα πέρασε πάνω από την περιοχή του μηριαίου και της κνήμης. Κάναμε ακτινογραφίες αυτής της περιοχής και εντοπίσαμε έναν μικρό τραυματισμό που δεν ξέρουμε αν είναι τρέχων ή παλιός. Πρέπει να κάνει επείγουσα αξονική τομογραφία και για αυτό τον έχουμε στείλει στο γενικό νοσοκομείο. Σε κρανιακό, θωρακικό και κοιλιακό επίπεδο, ήταν φυσιολογικός. Είχε τις αισθήσεις του και είχε προσανατολισμό. Η εικόνα που είδαμε είναι από τη συμβατική ακτινογραφία, επομένως είναι δύσκολο να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάταγμα. Είναι απαραίτητο να γίνει μια σάρωση CAT», είπε στον Ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό DAZN.

Η τελευταία εξέταση αποκάλυψε ότι ο Bagnaia έχει υποστεί πολλαπλές θλάσεις, αλλά όχι κατάγματα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα μεταφερθεί στην Ιταλία απόψε.

Εν τω μεταξύ, ο συναθλητής του κυρίαρχου του Πρωταθλήματος, Bastianini, υπέστη μη μετατοπισμένο κάταγμα στον αριστερό αστράγαλο καθώς και κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι. Ο Ιταλός θα επιστρέψει επίσης στην Ιταλία καθώς προετοιμάζεται για την ανάρρωσή του.

 

Επόμενο άρθρο »

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ:

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Viñales λαμβάνει επίσημη προειδοποίηση μετά από παράβαση πίεσης ελαστικών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα