• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρωταθλητής Βαλκανίων ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος
Με δύο νίκες στην Βουλγαρία στην SSP300
Νέα 06/09/2023 - 13:57

Μετά τη νίκη του στον Αγώνα του Σαββάτου ο 14χρονος Έλληνας οδηγός που συμμετέχει και φέτος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών BMU, πήρε μια ακόμα πρώτη θέση την Κυριακή στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας, στον 9ο και τον 10ο αγώνα, στην κατηγορία Supersport 300 (SSP300) και με τους πολύτιμους 50 βαθμούς ουσιαστικά σφράγισε το Πρωτάθλημα, παρά το ότι υπολείπονται δύο αγώνες! Το σύστημα της βαθμολογίας που περιλαμβάνει 12 Αγώνες, επιτρέπει σε κάθε οδηγό να μην μετρήσει τα αποτελέσματα τριών από αυτούς και έτσι ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος που εξασφάλισε διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογία τον Ρουμάνο Patrick Pascota, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής Βαλκανίων, ακόμη και αν δεν αγωνιστεί στους τελευταίους αγώνες! 

Μια σημαντική Ελληνική επιτυχία που ήρθε μετά από πολλή δουλειά του ίδιου και της ομάδας ARP Academy που προετοιμάζει και την Yamaha R3 με την οποία αγωνίζεται.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Οδηγός 

“Κάναμε δυο πολύ καλούς αγώνες στους οποίους βελτίωσα ακόμη περισσότερο τον προσωπικό μου χρόνο με 1:44:750. Την Κυριακή υπήρχε περισσότερος ανταγωνισμός και προσπεράσεις κάνοντας τον αγώνα πιο διασκεδαστικό. Προετοιμαζόμαστε για τους 2 τελευταίους αγώνες του Bαλκανικού Πρωταθλήματος BMU στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Ευχαριστώ την ομάδα μου ARP Αcademy την Yamsha Μotor Greece και τους χορηγούς μου για την υποστήριξη τους”.

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι

@arp_academy @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @alpinestars @nolangroup @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @vgrteamgeorgakopoulos

Επόμενο άρθρο »

Ο Άλεξ Παπαγεωργίου στο βάθρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

Αντιμετωπίζοντας την αδράνεια της μοτοσυκλέτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα