• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto3 Αγώνας
Άνετη επικράτηση του Jaume Masia
Νέα 24/09/2023 - 12:48

Ο αγώνας της Moto3 στην Ινδία έφερε τα πάνω κάτω στη βαθμολογία, καθώς πλέον έχουμε ισοβαθμία στην κορυφή και τους 3 πρώτους να χωρίζονται από έναν μόλις βαθμό!


Όταν έσβησαν τα φώτα, ο Jaume Masia έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση, με τον Ayumu Sasaki να βρίσκεται ακριβώς από πίσω του. Οι δύο τους άρχισαν να ανοίγουν κατευθείαν μια διαφορά, ενώ πίσω τους οι David Alonso, Kaito Toba, Collin Viejer, Diogo Moreira και Daniel Holgado είχαν δημιουργήσει ένα μεγάλο γκρουπ που πάλευε για την τρίτη θέση. 


Σύντομα οι Veijer και Toba ξέφυγαν από αυτό το γκρουπ, ενώ ο Sasaki άρχισε να χάνει επαφή με τον Masia, λόγω της φθοράς του μπροστινού του ελαστικού. 


Στους τελευταίους γύρους, οι Toba και Veijer έφτασαν τον Sasaki και ξεκίνησε μια δυναμική μάχη για τη δεύτερη και τρίτη θέση, ενώ ο Masia συνέχισε να οδηγεί έναν αψεγάδιαστο αγώνα στην κορυφή. 


Οι τρεις αναβάτες άλλαζαν θέεις συνεχόμενα μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο και, φτάνοντας στον τελευταίο τομέα, ο Sasaki βύτκε από την εσωτερική του Veijer, αλλά στην έξοδο οι δύο αναβάτες ήρθαν σε επαφή, με αποτέλεσμα ο Veijer να βρεθεί στην αμμοπαγία και ο Toba να περάσει στη 2η θέση. 


Ο Masia πήρε μια μεγαλειώδη νίκη, που τον είδε να φτάνει σε ισοβαθμία με τον Holgado στην κορυφή του Πρωταθλήματος, ενώ ο Toba ανέβηκε στο πρώτο του βάθρο από το Qatar το 2022. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Sasaki, που πλέον απέχει ένα βαθμό από την κορυφή του Πρωταθλήματος.


Στην μάχη του επόμενου γκρουπ κατάφερε να επικρατήσει ο Daniel Holgado, παίρνοντας την 4η θέση, μπροστά από τον David Alonso. O David Munoz τερμάτισε 6ος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ricardo Rossi. 


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ivan Ortola, Stefano Nepa και Jose Antonio Rueda.
 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα