• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto2 Αγώνας
Κυριαρχία του Pedro Acosta
Νέα 24/09/2023 - 13:18

O αγώνας της Moto2 στην Ινδία ξεκίνησε δραματικά, καθώς ένα λάθος στο φρενάρισμα του Jeremy Alcoba στην πρώτη στροφή, έστειλε τον εαυτό του και άλλους 4 αναβάτες στην αμμοπαγίδα. Οι κόκκινες σημαίες βγήκαν και ο αγώνας σταμάτησε, ενώ την επανεκκίνηση δεν πρόλαβαν οι Celestino Vietti και Taiga Hada.


Σε αντίθεση με την πρώτη φορά (όπου οι Tony Arbolino, Pedro Acosta και Jake Dixon πάλευαν στην κορυφή), στην επανεκκίνηση ο Sergio Garcia κατάφερε να περάσει μπροστά, με τον Pedro Acosta να τον ακολουθεί. 


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας πέρασε γρήγορα τον Garcia, ενώ ακολούθησε σύντομα και ο Arbolino, που δεν ήθελε να αφήσει τον Acosta να απομακρυνθεί. Όμως ο Acosta είχε ήδη ανοίξει μια διαφορά, ενώ στην 4η στροφή ο Aron Canet έκανε λάθος στα φρένα και έστειλε στην αμμοπαγίδα τον εαυτό του, τον Ai Ogura και τον Sam Lowes. 


Εν τω μεταξύ, ο Alonso Lopez είχε κλειδωθεί σε μια μάχη με τον Jake Dixon, η οποία τελείωσε όταν ο Dixon άνοιξε λίγο τη γραμμή του, ο Lopez προσπάθησε να περάσει και στο γύρισμα του Dixon, οι 2 αναβάτες ακούμπησαν με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι 2 στο έδαφος. 


Μπροστά, ο Acosta είχε ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, παρά τον γρήγορο ρυθμό του Arbolino και τελικά θα έφτανε μέχρι την καρό σημαία του τερματισμού 3,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Ιταλό. 


Ήταν η μάχη για την τρίτη θέση που κράτησε μέχρι το τέλος, μεταξύ των Sergio Garcia και Joe Roberts.Στον προτελευταίο γύρο, ο Αμερικανός πέρασε μπροστά στην 8η-9η στροφή, όμως ο Sergio Garcia απάντησε στην 1η στροφή του τελευταίτου γύρου. O Roberts θα ξαναέπαιρνε την τρίτη θέση και πάλι στην 8η-9η στροφή, όμως ο Garcia θα βουτούσε στην εσωτερική του Roberts αμέσως μετά, στη 10η στροφή. Τελικά το αποτέλεσμα καθόρισε ένα λάθος του Garcia στα φρένα της 12ης στροφής, άνοιξε τη γραμμή του και επέτρεψε στον Roberts να πάρει την τρίτη θέση του βάθρου. 


Πέμπτος ήταν ο Manuel Gonzalez, που είχε καλό ρυθμό στα τέλη του αγώνα, μπροστά από τον Zonta Van Den Goorgbergh, που πέτυχε τον καλύτερο τερματισμό της καριέρας του. Ο Darryn Binder πήρε την 7η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Barry Baltus, Marcos Ramirez και Filip Salac. 
 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα