• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Ινδίας σε αριθμούς
Νέα 24/09/2023 - 08:49

80 – Η νίκη για τον Bezzecchi είναι η 80η για την Ducati στην πρώτη κατηγορία από την πρώτη τους στο GP της Καταλονίας το 2003 με τον Λόρις Καπιρόσι.

39 – Με τους Bezzecchi και Jorge Martin, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 39 Aγώνων Grand Prix MotoGP στη σειρά με τουλάχιστον έναn αναβάτη στο βάθρο.

10 – Η νίκη για τον Bezzecchi είναι η 10η για τη Ducati αυτή τη σεζόν, η οποία είναι ήδη μόλις δύο λιγότερες από αυτές που επιτεύχθηκαν πέρυσι από το εργοστάσιο της Bologna (12).

9 – Ο Bezzecchi πήρε την τρίτη του νίκη στο MotoGP μαζί με την Αργεντινή και τη Γαλλία φέτος, και έγινε ο ένατος διαφορετικός αναβάτης της Ducati που κερδίσει περισσότερες από δύο φορές στην κατηγορία.

6 – Ο Martin τερμάτισε δεύτερος για το έκτο του βάθρο συνολικά μέχρι στιγμής φέτος, επεκτείνοντας το ρεκόρ του στο υψηλότερο αριθμός βάθρων σε μία σεζόν του MotoGP.

5 – Ο Joan Mir τερμάτισε πέμπτος για το καλύτερο του αποτέλεσμα με τη Honda αυτή τη σεζόν και το καλύτερο συνολικά από τότε που ήταν τέταρτος την τελευταία χρονιά στην Καταλονία. Αυτό είναι επίσης το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα της Honda GP μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν μετά τη νίκη του Alex Rins στο GP της Αμερικής.

2 – Ο Fabio Quartararo τερμάτισε στην 3η θέση μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Martin στον τελευταίο γύρο, παίρνοντας το δεύτερο βάθρο του αυτής της σεζόν μαζί με την Αμερική, όταν ήταν τρίτος. Αυτό είναι το 30ό του βάθρο στην κορυφαία κατηγορία (όλα με τη Yamaha).

1 – Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Bezzecchi κάνει το «Grand Slam» (έχοντας την pole Position, τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, οδήγησε πέρα από τα όρια σε κάθε γύρο και κέρδισε τον Αγώνα). Ο Francesco Bagnaia είναι ο μόνος άλλος αναβάτης που το έκανε μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, δύο φορές: στην Ιταλία και την Αυστρία.

1 – Μόνο ένας αναβάτης έχει κερδίσει βαθμούς και στους 13 Αγώνες του MotoGP αυτής της σεζόν: ο Franco Morbidelli, ο οποίος τερμάτισε έβδομος στην Ινδία για το καλύτερο του αποτέλεσμα από τότε που ήταν στην 4η θέση στην Αργεντινή φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετική η απόδοση των Power Slick της Michelin στον πρώτο αγώνα στην Buddh

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα