• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GASGAS ECC ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο E-ENDURO
Νέα Αγοράς 05/10/2023 - 11:08

Από τις ειδικές διαδρομές του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI MTB μέχρι τους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων… τα επίπεδα ενθουσιασμού είναι στην κορυφή για την GASGAS, καθώς μπορεί επιτέλους να αποκαλύψει το μοναδικό, καινούργιο ηλεκτρικό ποδήλατο ECC που εστιάζει στις επιδόσεις. Σχεδιασμένο από την KISKA για λογαριασμό της GASGAS, στη συνέχεια οδηγήθηκε, έτρεξε και εξελίχθηκε στα πιο δύσκολα μονοπάτια στο Παγκόσμιο Κύπελλο UCI E-Enduro, το ECC είναι η νέα γενιά eMTB που είναι εδώ για να αλλάξει το παιχνίδι.


 

Με μια πιο προσεκτική ματιά… το ολοκαίνουργιο GASGAS ECC


 

Το ECC χρησιμοποιεί την επαναστατική μονάδα κίνησης SRAM Eagle Powertrain. H πρωτοποριακή ανάρτηση WP είναι ιδανική για ποδηλασία βουνού παρέχοντας ήδη αποδεδειγμένες επιδόσεις στο βάθρο χάρη στην επιτυχία των ομάδων αγώνων UCI E-Enduro. Ένα πλαίσιο πλήρως από ανθρακονήματα, με πίσω ψαλίδι συγκεκριμένου μεγέθους, προσφέρει μια αίσθηση οδήγησης που δεν μοιάζει με κανένα άλλο ηλεκτρικό ποδήλατο. Με γνώμονα τον αγώνα, με τεχνολογία αιχμής στον ηλεκτροκινητήρα και την ανάρτηση από τη SRAM, τη DVO και την WP, το ECC είναι εδώ για να αλλάξει το παιχνίδι.


 

Ξεκινώντας από το μηδέν το ECC είναι 100% καθαρόαιμο GASGAS.


 

Από τον πίνακα σχεδίασης μέχρι το τελειωμένο μοντέλο, κάθε πτυχή, λεπτομέρεια και ιδέα έχει μελετηθεί προσεκτικά, στη συνέχεια δοκιμάστηκε και πιστοποιήθηκε με μια προσέγγιση χωρίς λάθη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο από ανθρακονήματα που είναι ικανό να κυριαρχεί στα πιο δύσκολα μονοπάτια Enduro. Οι αυστηρές δοκιμές με τις αγωνιστικές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο UCI E-Enduro οδήγησαν σε ένα πλαίσιο με διαδρομή ανάρτησης 160 mm που είναι φτιαγμένο για ταχύτητα στο υψηλότερο επίπεδο. Διαθέτοντας όλους τους αριθμούς γεωμετρίας, το μέγεθος πήγε ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας ένα πίσω τριγωνικό ψαλίδι για να δώσει συγκεκριμένο μέγεθος. Αυτό προσφέρει μια πολύ πιο προσαρμοσμένη αίσθηση οδήγησης είτε οδηγούμε ένα πλαίσιο S/M, M/L ή L/XL.


 

Εμπνευσμένο από την κληρονομιά των μοτοσυκλετών, η προαιρετική θωράκιση δεν είναι απλώς ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό, αλλά είναι και λειτουργική. Το ελαφρύ πλαστικό κιτ και η πλάκα ολίσθησης προσφέρουν πρόσθετη προστασία από γρατσουνιές και κρούσεις σε υψηλές ταχύτητες. Με χώρο για προσαρμογή, μπορείτε να επισημάνει κανείς τη δική του ταυτότητα στο ποδήλατο.


 

Στην καρδιά του GASGAS ECC βρίσκεται η μονάδα μετάδοσης κίνησης SRAM Eagle Powertrain. Εξελιγμένη με ένα επανασχεδιασμένο πρόγραμμα παροχής ισχύος για να αναπαράγει μια πολύ πιο φυσική εμπειρία στην ποδηλασία, το SRAM Eagle Powertrain είναι ένα εντελώς νέο σύστημα eMTB. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα λογισμικού που αναπτύχθηκε από τη SRAM, ροπή έως και 90 Nm με μέγιστη ισχύ 680 W, μαζί με δύο επίπεδα υποστήριξης - εμβέλεια και μέγιστη ισχύ - και πρόσθετες δυνατότητες αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων. Εξαιρετικά αθόρυβο, είναι επίσης το καλύτερο στην κατηγορία του στον περιορισμό των απωλειών ισχύος κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά σκληρής οδήγησης.


 

Η προσέγγιση για την ανάπτυξη του νέου συστήματος πήρε πληροφορίες από ελλείψεις σε άλλες εφαρμογές, όπως κοινές απώλειες ισχύος από υπερβολικά σκληρή οδήγηση, και έδωσε στην SRAM την ευκαιρία να προχωρήσει περαιτέρω χρησιμοποιώντας πράγματα όπως ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά που παρέχουν ανώτερη θερμική απόδοση και ενεργοποιούνται στη μεγαλύτερη παροχή ισχύος. Η μπαταρία SRAM Eagle Powertrain 600Wh διαθέτει πολύ μεγάλη αυτονομία χάρη στις προηγμένες δυνατότητες κινητήρα και συστήματος μετάδοσης κίνησης που υποστηρίζει. Το συνολικό σύστημα eMTB χρησιμοποιεί απλώς λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, που σημαίνει ότι μπορούμε να διανύσουμε περισσότερη απόσταση με λιγότερη χωρητικότητα μπαταρίας. Αλλά, εάν εξακολουθούμε να έχουμε άγχος για την αυτονομία, η aftermarket επέκταση των 250 Wh θα μας κάνει να χαλαρώσουμε.

Τα ECC 6 και ECC 5 διαθέτουν και τα δύο μια νέα συσκευή απόσβεσης στην ανάρτηση ποδηλάτων βουνού. Το σύστημα DVO powered by WP είναι μια μοναδική συνεργασία μεταξύ δύο καθιερωμένων κατασκευαστών από διαφορετικά υπόβαθρα MTB και μοτοσυκλέτα. Ο συνδυασμός της αποδεδειγμένης τεχνολογίας κωνικής βαλβίδας της WP με το αξιόπιστο υλικό της DVO έχει δημιουργήσει μια ασφαλέστερη, πιο επιθυμητή και σίγουρη αίσθηση οδήγησης. Ο αποσβεστήρας κωνικής βαλβίδας με διαδρομή 170 mm με τη βοήθεια της βαλβίδας εκτόνωσης επιτρέπει να οδηγούμε ψηλότερα χάρη στην πρόσθετη απόσβεση που δημιουργείται. Αυτό αποφεύγει τις σκληρές κρούσεις που προκύπτουν από την υπερβολική πτώση από μεγάλα ύψη και μειώνει την κούραση του αναβάτη και το μούδιασμα των χεριών σε μεγάλες κατηφόρες καθώς και τα χτυπήματα του φρεναρίσματος.

Το ECC διατίθεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα - ECC 6, ECC 5 και ECC 4. Και τα τρία μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο από ανθρακονήματα, γεωμετρία και κινηματική, μαζί με το μέγεθος των τροχών 29". Η ρυθμιζόμενη μονάδα κίνησης SRAM Eagle Powertrain με μπαταρία 600 Wh τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα ECC. Τα ECC 6 και ECC 5 χρησιμοποιούν τη DVO ανάρτηση σε συνεργασία με τη WP και το ECC 4 συνδυάζεται με την ανάρτηση RockShox.


 

ECC 6 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά


 

Ολοκαίνουργιο πλαίσιο από ανθρακονήματα

Πίσω τριγωνικό ψαλίδι συγκεκριμένου μεγέθους DVO και WP με τεχνολογία κωνικής βαλβίδας

SRAM Eagle Powertrain με επιλογή Auto

SRAM XO Eagle AXS Μετάδοση 12s

Χρώμα - Κόκκινο (Electrinic red)


 

ECC 5 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά


 

Ολοκαίνουργιο πλαίσιο από ανθρακονήματα

Πίσω τριγωνικό ψαλίδι συγκεκριμένου μεγέθους DVO και WP με τεχνολογία κωνικής βαλβίδας

SRAM Eagle Powertrain με επιλογή Auto

SRAM GX Eagle AXS Μετάδοση 12s

Χρώμα - Μαύρο (Jet black)


 

ECC 4 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά


 

Ολοκαίνουργιο πλαίσιο από ανθρακονήματα

Πίσω τριγωνικό ψαλίδι συγκεκριμένου μεγέθους

Πακέτο ανάρτησης RockShox

SRAM Eagle Powertrain 

SRAM GX Eagle 12s 

Χρώμα - Ανθρακί / Κόκκινο (Anthracite metallic / sangria red)


 

*Μεγέθη όλων των μοντέλων: S/M, M/L, L/XL Οι αντιπρόσωποι GASGAS θα έχουν τις πρώτες παραδόσεις του ECC πριν από το τέλος του 2023, με παγκόσμια διαθεσιμότητα τους πρώτους μήνες του 2024.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέες Honda CRF1100L Africa Twin και CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

« Προηγούμενο άρθρο

Σειρά λιπαντικών Smarter της Repsol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα