• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Márquez στην Ducati
Επίσημα πια!
Νέα 12/10/2023 - 20:07

Η Gresini ανακοίνωσε σήμερα αυτό που όλοι περιμέναμε, ότι ο Marc Marquez θα τρέχει με Ducati το 2024.

Το Δελτίο Τύπου της ομάδας - οικογένειας Gresini αναφέρει.


Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα ξεκινήσει να τρέχει με μοτοσυκλέτες της Ducati μετά το τέλος της 11χρονης παραμονής του στη Honda

Η οικογένεια Gresini είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του Marc Marquez για τη σεζόν 2024.

Ο Ισπανός αναβάτης, ένας πολλαπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό του από τη Honda και από την επόμενη σεζόν, θα είναι ο νέος σημαιοφόρος της Gresini Racing MotoGP™ μαζί με τον αδελφό του Alex.

Τα αδέρφια Marquez κάνουν ένα ονειρεμένο δίδυμο, με τον Marc να εντάσσεται σε μια δορυφορική ομάδα που έχει ήδη δείξει ότι ανήκει στους κορυφαίους από τότε που η ομάδα επέστρεψε σαν ανεξάρτητη ομάδα στην κορυφαία κατηγορία.
 
Marc Marquez: "Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα πρόκληση. Δεν ήταν εύκολη απόφαση γιατί είναι μια μεγάλη αλλαγή από κάθε άποψη. Αλλά μερικές φορές στη ζωή, είναι σημαντικό να εγκαταλείπεις την ευκολία και προχωράς μπροστά. Σε ότι αφορά τη μοτοσυκλέτα, ξέρω ότι θα πρέπει να προσαρμόσω το στυλ οδήγησης μου σε μερικά πράγματα και δεν θα είναι εύκολο. Αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι όλη η ομάδα Gresini θα με βοηθήσει πολύ. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και να αρχίσω να δουλεύω μαζί της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nadia, τον Carlo και τον Michele για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου έδειξαν".
 
Nadia Padovani: Ιδιοκτήτης της ομάδας Gresini Racing: "Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την οικογένεια Gresini. Το γεγονός ότι ο Marc Marquez επέλεξε να αγωνιστεί μαζί μας την ερχόμενη σεζόν είναι φανταστικό και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μπορώ να το δημοσιοποιήσω. Σε λιγότερο από μια σεζόν ήρθαμε πολύ κοντά στον αδερφό του και θα υποδεχτούμε τον Marc με τον ίδιο τρόπο, καθώς είμαστε σίγουροι ότι έχει όλες τις δυνατότητες να είναι ανταγωνιστικός στο GP23 από την αρχή. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Fabio Di Giannantonio για τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του"

 

Επόμενο άρθρο »

«Θα είναι καλό για το άθλημα»:

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Τα δεδομένα για τα φρένα στην Mandalika

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα