• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: Moto3 Τρίτες Δοκιμές
Ο Jaume Masia με νέο ρεκόρ στην κορυφή
Νέα 14/10/2023 - 05:33

O Jaume Masia κατάφερε για άλλη μια φορά να είναι ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3 καθώς προχωράμε προς τις κατατακτήριες του Grand Prix της Ινδονησίας. Ο Ισπανός της Leopard Honda έφτασε στο 1:38.781, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου και όντας 121 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. 


Πιο κοντά του έφτασε ο Daniel Holgado, ο οποίος δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του στο ρυθμό ενός γύρου, με τον Matteo Bertelle να συνεχίζει μια πολύ καλή εμφάνιση στη Mandalika, ολοκληρώνοντας την πρώτη τριάδα. 


Ο Diogo Moreira έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον περσινό κυπελλούχο του Red Bull Rookies Cup, του Jose Antonio Rueda. Ο τρίτος βασικός διεκδικητής του Πρωταθλήματος, ο Ayumu Sasaki, πήρε την 6η θέση, με τον Deniz Öncü να είναι 7ος. 


Ο Ivan Ortola είδε την καρό σημαία του τερματισμού στην 8η θέση, με τους David Alonso και Stefano Nepa να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 


Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες παιρνούν απευθείας οι Joel Kelso, David Muñoz, Scott Ogden και η μεγάλη έκπληξη, ο Arbi Aditama, ο οποίος κάνει μια έκτακτη wildcard συμμετοχή με την Idemitsu Honda. 

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Ο M. Marquez θα έχει νέο Crew Chief το 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα