• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Aron Canet
Νέα 14/10/2023 - 05:45

Ο Aron Canet είχε ξεκινήσει από χθες να δείχνει τη δυναμική του στην Ινδονησία και σήμερα κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου με νέο ρεκόρ γύρου. Ο Ισπανός της ομάδας του Sito Pons σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:33.847 στην τελευταία του προσπάθεια, ξεπερνώντας τον Pedro Acosta, με τους δύο αναβάτες (όπως και χθες) και δίνουν μια "μονομαχία" για την πρώτη θέση. 


Ο Acosta όμως θα έχανε και τη δεύτερη θέση από τον Fermin Aldeguer, o oποίος είχε σταθερά καλό ρυθμό από το πρωί της Παρασκευής. Ο ταχύτερος των πρώτων δοκιμών, ο Manuel Gonzalez, ολοκλήρωσε την ισπανική τετράδα, μπροστά από τον περσινό νικητή της Ινδονησίας, τον Somkiat Chantra. 


O Sam Lowes έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Zonta Van Den Goorbergh που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ρυθμό ενός γύρου του. O Joe Roberts κατάφερε να βελτιωθεί στα τελευταία στάδια, καταλαμβάνοντας την 8η θέση, με τους Tony Arbolino και Marcos Ramirez να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 


Μαζί τους, στις δεύτερες κατατακτήριες περνούν απευθείας οι Albert Arenas, Sergio Garcia, Filip Salac και Dennis Foggia. 


O Jake Dixon δεν κατάφερε ποτέ να βρει το ρυθμό που ήθελε, έκανε μόλις τον 21ο καλύτερο χρόνο και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα