• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello live: Pedrosa στην «pole», κοντά ο Lorenzo
Ισπανική υπόθεση θα είναι το Ιταλικό Grand Prix
Νέα 05/06/2010 - 16:50

 

Aποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

«Καλή η 3η θέση στις Κατατακτήριες, αλλά δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω σε ρυθμίσεις αγώνα, ώστε να κυνηγήσω τους δύο πρώτους», είπε ο Casey Stoner αμέσως μετά το τέλος των δοκιμών.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και κάναμε κάποια βήματα από το Le Mans μέχρι τώρα, οπότε αύριο θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε ο Pedrosa που πήρε την 15η pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Lorenzo με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαι λυπημένος για το ατύχημα του Valentino, γιατί ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να πονάς και να βλέπεις τον αγώνα από την τηλεόραση. Αλλά πρέπει να μην μας επηρεάσει, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και την ευκαιρία να πάρουμε μεγάλη πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα».

Τα λόγια των τριών πρώτων δίνουν μια πρώτη γραφή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αύριο, σε έναν αγώνα με έναν μεγάλο απόντα, τον Valentino Rossi.

O Nicky Hayden από την 4η θέση, μπορεί να κάνει κάτι καλό και να κυνηγήσει με δύναμη το πρώτο του φετινό βάθρο, αφού με τα λάστιχα του αγώνα ήταν συνεχώς ταχύτερος από τον Stoner. H Ducati φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με όλες τις μοτοσυκλέτες της στα σαμαράκια της πίστας, που φέτος είναι τα χειρότερα από ποτέ, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Marco Melandri, που έμεινε μόλις στην 14η θέση.

Ο Colin Edwards με τη σειρά του, άρχισε να βρίσκει τη σωστή ρύθμιση για την Μ1 και είναι αισιόδοξος, μετά την 5η θέση που πήρε.

Ο Randy De Puniet στην 6η είναι μέσα στους στόχους του και δείχνει ικανοποιημένος από την Honda του.

O Ben Spies που ακολουθεί, έχει μεγάλη ικανότητα στο να μαθαίνει πίστες και η 7η θέση είναι καλή, μπροστά από τον Andrea Dovizioso που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να πάρει το καλύτερο από τις μαλακότερες γόμες.

Στην 9η θέση – ευχάριστη έκπληξη – για την Pramac Ducati ο Aleix Espargaro, ο 20χρονος μικρότερος οδηγός της μεγάλης κατηγορίας.

Τη δεκάδα έκλεισε ο Hiro Aoyama με την Honda του, με τον Simoncelli 11ο και τον Loris Capirossi απογοητευμένο στην 12η θέση.

 

Οι τελικές ταχύτητες έχουν μεγάλες διαφορές, από τα 320.4 χλμ/ώρα της Yamaha (Spies), μέχρι τα 340.2 της Ducati (Barbera).

Επόμενο άρθρο »

Pole position έκπληξη στη Moto2 από τον Andrea Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Live: Καρέ-Καρέ η πτώση του "Γιατρού"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα