• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW Motorrad Days επιστρέφουν στις Άλπεις το 2024
Νέα 13/02/2024 - 11:27

Από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου του 2024, η BMW Motorrad γιορτάζει το Έτος της GS.

Για τους λάτρεις της BMW σε όλο τον κόσμο, οι Ημέρες BMW Motorrad είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της χρονιάς. Για το 2022 και το 2023, οι Ημέρες BMW Motorrad πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο και είχαν θαυμαστές και λάτρεις από όλο τον κόσμο που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός της BMW Motorrad.

Τώρα, για το 2024, η διάσημη εκδήλωση επιστρέφει στο Garmisch-Partenkirchen στις Άλπεις, υποδηλώνοντας την απάντηση της BMW στην επιθυμία των θαυμαστών της να επαναφέρουν το γεγονός στις Άλπεις.

Το 2023 η εκδήλωση BMW Motorrad Days σηματοδότησε την εκατονταετηρίδα της μάρκας και για το 2024, η BMW θέλει μια ακόμη μεγαλύτερη γιορτή. Με την ονομασία «η χρονιά της GS», οι Ημέρες BMW Motorrad 2024 θα πραγματοποιηθούν στο γραφικό Garmisch-Partenkirchen, γνωστό για το όμορφο τοπίο, τους δρόμους με στροφές και τα περάσματα από τις Άλπεις. Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο Γερμανός κατασκευαστής θέλει να ενισχύσει τη σχέση του με την κοινότητα σε όλο τον κόσμο και πριν από τη διοργάνωση των Ημερών Motorrad στο Βερολίνο, η BMW είχε κρατήσει την οργάνωση της εκδήλωσης στις Άλπεις για 18 συναπτά έτη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η BMW αποκαλεί το 2024 «έτος της GS» και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Η νέα BMW R 1300 GS που κυκλοφόρησε σηματοδοτεί ένα τεράστιο ορόσημο όχι μόνο για το όνομα GS, αλλά και για την BMW συνολικά. Θεωρείται ευρέως ως η καλύτερη μοτοσυκλέτα περιπέτειας και ενώ φαινόταν ότι η R 1250 GS ήταν μια συνταγή που δεν μπορούσε να βελτιωθεί, με το λανσάρισμα της R 1300 GS, φαίνεται ότι η BMW ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό της. Οι Άλπεις είναι οπωσδήποτε η τέλεια τοποθεσία για τον εορτασμό του έτους της GS, καθώς η GS δημιουργήθηκε ακριβώς για περιπετειώδεις τοποθεσίες όπως αυτή. Φυσικά, εκτός από τη νέα R 1300 GS, άλλα εμβληματικά μοντέλα της BMW θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις Ημέρες BMW Motorrad 2024.

Όπως συνέβη σε όλες τις Ημέρες BMW Motorrad, η εκδήλωση του 2024 πρόκειται να είναι γεμάτη με πάρτι, εκθέσεις, επιδείξεις και δοκιμαστικές βόλτες. Θα είναι επίσης μια βιτρίνα πολιτισμού, καθώς ο παραδοσιακός Βαυαρικός τρόπος ζωής, μαζί με την περίφημη ατμόσφαιρα του πάρτι, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλη τη γιορτή. Για το 2024 οι Ημέρες BMW Motorrad έχουν προγραμματιστεί από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου του 2024, με περισσότερες λεπτομέρειες να περιμένουμε τους επόμενους μήνες.

Επόμενο άρθρο »

Η ομάδα της Repsol Honda αποκαλύπτει την ολοκαίνουργια εμφάνιση για το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Η Red Bull KTM Factory Racing αποκαλύφθηκε για το MotoGP™ του 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα