• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Mash κυκλοφορεί το νέο B-Side με εκπληκτική εμφάνιση
Νέα Αγοράς 29/02/2024 - 18:34

Τα sidecars έχουν πάντα ενδιαφέρον καθώς ανήκουν σε μια κατηγορία αποκλειστικά δική τους. Είναι ιδανικά τόσο για ατομική χρήση, όσο και για ταξίδια με φίλους ή οικογένεια και αναγκάζουν τον αναβάτη να ακολουθήσει μια πιο χαλαρή προσέγγιση όταν πρόκειται για την υπέροχη ύπαιθρο και τους επαρχιακούς δρόμους. Και η Mash Motors μόλις κυκλοφόρησε το B-Side στη Γερμανία, προσπαθώντας να παρουσιαστεί ως ένας αρκετά συναρπαστικός τρόπος οδήγησης.

Η Mash έχει μια μεγάλη ποικιλία από sidecars που είναι ουσιαστικά μοτοσυκλέτες με καλάθι στο πλάι και τρεις τροχούς, εμπνευσμένες από τα μοντέλα Ural και το B-Side είναι ένα sidecar από τα πιο ισχυρά στην κατηγορία του. Διαθέτει έναν δικύλινδρο κινητήρα 494 κ.εκ. με 54 ίππους, έχει περισσότερη από αρκετή ισχύ για να κινηθεί σε χώμα, άμμο και ίσως ακόμη και χιόνι. Επιπλέον, το ρεζερβουάρ των 18 λίτρων δίνει μεγάλη αυτονομία, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση για περαιτέρω κάλυψη αποστάσεων.

Τα τρίκυκλα οχήματα όπως το Mash B-Side έχουν αυτή την ακατέργαστη γοητεία που τα κάνει πραγματικά να ξεχωρίζουν. Είναι επίσης απίστευτα ευέλικτα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη χρησιμότητα του καλαθιού, όσο και για αναψυχή. Επίσης στις Φιλιππίνες, οι παράδρομοι βοηθούν τον μέσο επιβάτη, ώστε αντί να επιλέξει ταξί, επειδή οι πόλεις είναι γεμάτες με τρίκυκλα που περιμένουν τους επιβάτες, επιλέγει να μετακινηθεί με αυτά για μια βόλτα. Είναι ένας φθηνός, εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτάσουν από το ένα σημείο στο άλλο εντός των ορίων της αστικής «ζούγκλας».

Για τον σκοπό αυτό, με τιμή 11.999 €, είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προοπτική για τον οδηγό-αναβάτη του οποίου οι επιθυμίες δεν μπορούν να εκπληρωθούν με μία τυπική ADV μοτοσυκλέτα. Από την πλευρά της ευχαρίστησης της οδήγησης, τα sidecars ειδικά εκείνα που μπορούν να οδηγηθούν εκτός δρόμου, όπως το Mash B-Side, προσφέρουν στους εξερευνητές και τους λάτρεις της περιπέτειας, μια σταθερή πλατφόρμα για τις εξορμήσεις τους. Μπορούνε να μεταφέρουνε όλα τα είδη κυνηγιού, ψαρέματος και κατασκήνωσης με ευκολία, ενώ με εξατομικευμένες σχάρες σανίδων του σερφ στο πλαϊνό καλάθι, σχεδόν δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά την ευελιξία αυτών των ιδιόμορφων τρίτροχων.

Τα sidecars είναι αρκετά σπάνια και μόνο λίγοι κατασκευαστές εξακολουθούν να παράγουν αυτά τα οχήματα. Ίσως η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε σημείο όπου τα UTV ή τα ATV θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μια πιο πρακτική και ικανή εναλλακτική λύση σε σχέση με ένα πλευρικό καλάθι. Αλλά μάρκες όπως η Ural και η Mash αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν στιβαρά τρίκυκλα για οδήγηση με χαλαρό ρυθμό, ενώ πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με μηχανοκίνητο αθλητισμό απλά για να διασκεδάσουν. Και μερικές φορές, η τεχνολογία δεν είναι καν μέρος της συνολικής εικόνας.

Επόμενο άρθρο »

Ο Όμιλος Σφακιανάκη Γίνεται o Επίσημος Διανομέας της BYD στην Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Θα κυκλοφορήσει τελικά η Husqvarna μία Vitpilen ή Svartpilen 901;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα