• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jacopo Cerutti 1ος στην Riotorto στον Αγώνα Motorally
Αγώνες 23/04/2024 - 20:02

Ο CERUTTI 1ος στην κατηγορία G-1000,  με τον MONTANARI και τον PETTINARI στο βάθρο

 

Τρεις έντονες μέρες με βροχές, λάσπη και κρύο στην κορυφή μιας πραγματικά απαιτητικής πίστας, που ολοκληρώθηκαν με μια δύσκολη τελευταία μέρα που χαρακτηρίστηκε από διάφορα απρόσμενα γεγονότα που οδήγησαν την ακύρωση σε ορισμένες από τις Ειδικές Διαδρομές. Αλλά τίποτα από αυτά δεν εμπόδισε τους αναβάτες της Aprilia, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την τελευταία ημέρα του Αγώνα με συνολικά τρία βάθρα σε τρεις κατηγορίες.

Francesco Montanari

Η Tuareg 660 ήρθε 1η στην κατηγορία G-1000, με αναβάτη τον Jacopo Cerutti, ο οποίος κυριάρχησε και στις τρεις ημέρες Αγώνων χωρίς πτώσεις και με γρήγορο ρυθμό – τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τους άλλους αναβάτες. Μία θέση στο βάθρο είχε και ο Francesco Montanari που ήρθε 3ος. Μετά από μερικά λάθη στην αρχή, ο Francesco έκανε καλό χρόνο και πέρασε τη γραμμή τερματισμού λιγότερο από ένα λεπτό μετά τον συναθλητή του.

Claudio Spanu

Paolo Pettinari

Σπουδαία εμφάνιση και για τον Claudio Spanu, ο οποίος παρά το πέναλτι έδειξε μεγάλη ταχύτητα στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Το τρίτο βάθρο κέρδισε ο Paolo Pettinari με την Tuareg 660, φτάνοντας 3ος στην κατηγορία GPX. Και όχι μόνο οι δικύλινδροι κινητήρες για την Aprilia είχαν τόσο καλή απόδοση, αλλά και οι μονοκύλινδροι: στα 125 κ.εκ. με τις μοτοσυκλέτες τους, οι Fabio Pozzoni και Federico Salucci, ολοκληρώνουν πάντα τους αγώνες τους με καλά αποτελέσματα.

Fabio Pozzoni

Federico Salucci

Έτσι, οι πρώτες ημέρες του Motorally Championship ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για την Aprilia. Χάρη στη δουλειά τόσο των αναβατών όσο και των μηχανικών τους, υπήρχε πάντα τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά της ομάδας και την αξιοπιστία της Tuareg. Τώρα είναι στην πόλη Foligno στην Ιταλία στα τέλη Ιουνίου, η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

 

JACOPO CERUTTI

«Ένα πραγματικά θετικό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε αμέσως κερδίζοντας όπως πέρυσι. Είχα μια φανταστική πρώτη μέρα, ολοκληρώνοντας συνολικά στην 5η θέση. Η δεύτερη μέρα ήταν πιο περίπλοκη λόγω της ποσότητας της λάσπης αλλά, παρόλα αυτά, κατάφερα να κερδίσω. Την Κυριακή η νίκη ήταν λιγότερο ξεκάθαρη, καθώς ήταν ένας δύσκολος Αγώνας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το πώς οδήγησα γιατί δεν πήρα τον χρόνο που περίμενα, αλλά σε κάθε περίπτωση πέτυχα μια κρίσιμη νίκη για το πρωτάθλημα».

 

VITTORIANO GUARESCHI 

«Ήταν ένα αρκετά απαιτητικό πρώτο Σαββατοκύριακο όσον αφορά τον καιρό. Συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι, με τον Jacopo σε εξαιρετική φόρμα να κερδίζει τις δύο ημέρες του Motorally συν την 1η ΕΔ του Raid TT. Ο Francesco, από την άλλη πλευρά, δυσκολεύτηκε να βρει τη σωστή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα του τις πρώτες δύο μέρες, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε δυναμικά την 3η μέρα και ανταμείφθηκε με μια φανταστική 4η θέση. Όλες οι άλλες Tuareg τα πήγαν πολύ καλά. Οι αναβάτες μας στα 125 κ.εκ. - ο Federico Salucci και ο Fabio Pozzoni - έκαναν το ντεμπούτο τους με τρεις ηρωικές ημέρες, συμπληρώνοντας 500 χιλιόμετρα και περνώντας και οι δύο τη γραμμή τερματισμού. Πρώτη φορά και για τον Claudio Spanu, δείχνοντας τις δυνατότητές του παρά τα λίγα προβλήματα που οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε γρήγοροι και αυτό μας κάνει να είμαστε σίγουροι για τα επερχόμενα γεγονότα. Το επίπεδο του ανταγωνισμού έχει αυξηθεί πάρα πολύ, αλλά είμαστε ακόμα εκεί, ακόμα οι πρωταγωνιστές».

Επόμενο άρθρο »

Οι νεοφερμένοι αναβάτες ξεκινούν τη 18η σεζόν με ανταγωνισμό και ρεκόρ

« Προηγούμενο άρθρο

MASTERCLASS: Ο Razgatlioglu κέρδισε τον Bautista στο κλασικό Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα