• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Alonso Lopez
Νέα 10/05/2024 - 12:12

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα του Le Mans για τις ελεύθερες δοκιμές τους, ξεκινώντας έτσι το πέμπτο Grand Prix της σεζόν. Όπως και στη Moto3 λίγο νωρίτερα, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και στα τελευταία στάδια οι αναβάτες κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ γύρου ήδη από το πρωί της Παρασκευής. 


Ο Jake Dixon (που ήταν ο ταχύτερος στο τεστ της Jerez πριν από 1,5 εβδομάδα) βρισκόταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου για το μεγαλύτερο κομμάτι των ελεύθερων δοκιμών, όμως στα τελευταία στάδια ο Alonso Lopez άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:35.766, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. 


Ήταν ένα δυνατό πρωινό για την Speed Up (την ομάδα του Luca Boscoscuro), καθώς ο Fermin Aldeguer πήρε τη δεύτερη θέση, κάνοντας το 1-2, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Joe Roberts, να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 


Ο Manuel Gonzalez έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ai Ogura, ο οποίος είχε μια μεγάλη πτώση στις δοκιμές της Jerez, αλλά ευτυχώς βγήκε αλώβητος από αυτή. Ο Sergio Garcia συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, με τον έκτο χρόνο των ελεύθερων δοκιμών, ενώ πίσω του βρέθηκε o Barry Baltus


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jake Dixon, Tony Arbolino και Marcos Ramirez

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα