• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position για τον David Alonso
Νέα 01/06/2024 - 15:54

Οι κατατακτήριες της Moto3 είχαν αγωνία μέχρι τέλους στην πίστα του Mugello και τελικά ήταν ο David Alonso που κατάφερε να πάρει την Pole Position στον τελευταίο του γύρο, κάνοντας 1:54.194 και βάζοντας γερές βάσεις για να κυνηγήσει άλλη μια νίκη στον αυριανό αγώνα. 

Δεύτερος ήταν ο Ivan Ortola, ο οποίος ακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια των κατατακτηρίων τον Alonso και μάλιστα μέχρι τον τελευταίο γύρο του Κολομβιανού ήταν μπροστά του στην κατάταξη. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Jose Antonio Rueda, με τον Ισπανό να έχει έναν πολύ καλό ρυθμό ενός γύρου. 

Ο Collin Veijer είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια και δεν κατάφερε να ανέβει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, ξεκινάει όμως από την 4η θέση, μπροστά από τον Daniel Holgado, ο οποίος ανέβασε το ρυθμό του στο τέλος και θα πρέπει αύριο να τερματίσει μπροστά από τον Alonso για να μην αφήσει τον αναβάτη της CFMOTO να ξεφύγει. Μαζί τους στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Luca Lunetta, με τον Ιταλό να πετυχαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Grand Prix της πατρίδας του. 

Στην τρίτη σειρά βρίσκονται οι Jacob Roulstone, Taiyo Furusato και Joel Kelso, μπροστά από τους Riccardo Rossi, Xabi Zurutuza και Stefano Nepa

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα