• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marc Márquez θα είναι συναθλητής του Francesco Bagnaia στην ομάδα της Ducati Lenovo μέχρι το 2026
Νέα 05/06/2024 - 13:03

Ο Ισπανός αναβάτης θα αντικαταστήσει τον Enea Bastianini στην επίσημη ομάδα MotoGP της Ducati από την επόμενη σεζόν

 

Η Ducati Corse είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Marc Márquez για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, που βλέπει τον Ισπανό αναβάτη να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα Desmosedici GP της ομάδας Gresini Racing MotoGP, ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (31 ετών) θα ενταχθεί στην ομάδα της Ducati Lenovo μαζί με τον Francesco Bagnaia, όπου θα οδηγεί την κόκκινη μοτοσυκλέτα της ομάδας από το Borgo Panigale μέχρι το 2026.

 

Luigi Dall'Igna (Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse):

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Enea Bastianini όσο και τον Jorge Martín για όλη τη δουλειά τους μαζί μας τα τελευταία χρόνια και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Αυτή τη σεζόν, έδειξαν ότι έχουν φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο , και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι στον αγώνα για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Η απόφαση για τον νέο συναθλητή του Bagnaia στην ομάδα της Ducati Lenovo δεν ήταν εύκολη, καθώς είχαμε μια λίστα με πολύ δυνατούς αναβάτες με ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο όπως ο Marc Márquez. Σε λίγους Αγώνες, κατάφερε να προσαρμοστεί τέλεια στην Desmosedici GP και η έμφυτη φιλοδοξία του τον ωθεί να μεγαλώνει συνεχώς. Η εμπειρία και η ωριμότητά του θα είναι ανεκτίμητη και για την ανάπτυξή μας».

 

Marc Márquez:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να φορέσω τα κόκκινα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στο MotoGP την επόμενη σεζόν. Βασικά, από την πρώτη επαφή με την Desmosedici GP, μου άρεσε να την οδηγώ και προσαρμόστηκα αμέσως. Από εκείνη τη στιγμή, ήξερα ότι ο στόχος μου ήταν να συνεχίσω αυτό το μονοπάτι, να συνεχίσω να μεγαλώνω και να μετακομίσω στην ομάδα όπου ο Pecco Bagnaia είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δύο συνεχόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα το 2025 και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει η Ducati. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη Nadia, τον Carlo, τον Michele και ολόκληρη την οικογένεια Gresini Racing που μου άνοιξαν την πόρτα της ομάδας τους σε μια λεπτή στιγμή της καριέρας μου και θα τα δώσουμε όλα σε ό,τι απομένει από την τρέχουσα σεζόν, που είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή».

Επόμενο άρθρο »

Aνασκόπηση του αγώνα στο Muggelo

« Προηγούμενο άρθρο

Η Brembo κέρδισε ένα βραβείο σχεδίασης Red Dot για τις δαγκάνες GP4-MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα