• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο το BMU & ΠΠΤ για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου
Νέα 07/06/2024 - 11:25

Το διήμερο 1-2 Ιουνίου διεξήχθησαν στις Σέρρες ο τρίτος και τέταρτος αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU, μαζί με τον πρώτο και δεύτερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠΤ, στους οποίους συμμετείχε ο επτά φορές Πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου με την ομάδα του Zen One Racing και μοτοσυκλέτα Yamaha R6 στην κατηγορία SSP (Supersport). 

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή με τις Ελεύθερες και Κατατακτήριες δοκιμές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό δύσκολες συνθήκες, λόγω του ασταθούς καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών που έφτασαν μέχρι και τους 60 βαθμούς στην άσφαλτο!

Το Σάββατο, στον πρώτο αγώνα, ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, αν και ξεκίνησε από την τέταρτη θέση στη σχάρα εκκίνησης, έκανε μια εντυπωσιακά γρήγορη εκκίνηση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από την πρώτη στροφή τη μάχη για το βάθρο. Ο αγώνας συνεχίστηκε με δυνατές μάχες και πολλές εναλλαγές μεταξύ 1ης και 2ης θέσης, καταφέρνοντας να περάσει δεύτερος τη γραμμή τερματισμού, αυξάνοντας τη βαθμολογική του διαφορά από τον δεύτερο στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος BMU. 

Την Κυριακή, στον δεύτερο αγώνα, ξεκίνησε από τη 2η θέση στη σχάρα εκκίνησης βάσει του αποτελέσματος του αγώνα του Σαββάτου, και παρά τις ακόμα χειρότερες καιρικές συνθήκες, διατήρησε έναν γρήγορο ρυθμό χωρίς να ρισκάρει, εξασφαλίζοντας άλλη μία δεύτερη θέση. Αυτό το αποτέλεσμα του επέτρεψε να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – Οδηγός Zen One Racing

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και των δύο αγώνων του αγωνιστικού αυτού Σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα με το γεγονός ότι χάρη στις σωστές ρυθμίσεις και επιλογές της ομάδας μου κατάφερα να μειώσω το χρόνο μου στις εξόδους, με αποτέλεσμα να μπορώ να κρατήσω έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό καθόλη τη διάρκεια και των δύο αγώνων. Προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα στην πίστα Brno της Τσεχίας”. 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

 

@А.М.ПАПАГΕΩΡΓΙΟΥ MOTO @Peristeras Nikos Tyres @ZenOneRacing @Dimitris DimSt @Papanikolaou @Αντώνης Μερεμέτης 

@Panos Petropoulos @Tzortzopoulos Moto

Fashion & Accessories @Dunlop @Yamaha Racing @Pandora alarms @Ermax @Georgopoulos Racing @ARP racing academy

@Dimosthenis Mavropoulos @Christos Fragkos @Dimi Diats @Nikos Mouratis @Γιάννης Ψύλλας @Nikos Plakalis @Ms.Speedie

@Maria Sertsou @ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ QUANTUM @axcell Energy Solution @REKTIFIE TZIOLAS

Φωτογραφία: APEX photography

 

Επόμενο άρθρο »

H ARP Academy σάρωσε τα Κύπελλα στο ΠΠΤ και BMU στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Το ημερολόγιο της Jane Daniels

Χορηγοί