• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Futa All Road E-Bike της Ducati έχει σχεδιαστεί για να κινείται εύκολα και στο χώμα
Νέα Αγοράς 11/06/2024 - 11:17

Ένα σετ εξοπλισμού ποδηλάτων Skuad δίνει περισσότερα χαρακτηριστικά σε αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Ducati έχει μια εντυπωσιακή γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων τόσο για τις απλές μετακινήσεις όσο και για την αθλητική δραστηριότητα. Είναι μια από τις πολλές μάρκες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που έχουν επενδύσει πολλά στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Και τώρα, η Ducati εξυπηρετεί τους λάτρεις της περιπέτειας με ηλεκτρικά ποδήλατα, με το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο Futa All Road.

Με τον ιδανικό τρόπο, το Futa συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός ποδηλάτου δρόμου με την ικανότητα να πηγαίνει οπουδήποτε με τις δυνατότητες ενός ποδηλάτου βουνού, με ρυθμιζόμενη εργονομία και ελαστικά διπλής χρήσης. Η Ducati λέει ότι το ποδήλατο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει «ελευθερία και ευελιξία», ειδικά για ποδηλάτες που δεν θέλουν να περιορίζονται στα όρια των αστικών δρόμων.

Τι κρύβεται όμως κάτω από την επιφάνεια; Λοιπόν, όπως μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε, το μικρό βάρος είναι το κλειδί στη βιομηχανία ποδηλάτων, είτε είναι ηλεκτρικό είτε χωρίς υποβοήθηση. Και έτσι το Futa All Road είναι βασισμένο σε ένα πλαίσιο σπορ γεωμετρίας και υψηλής αντοχής της Ducati και είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Ολόκληρο το ποδήλατο λέγεται ότι ζυγίζει μόλις 12.4 κιλά στο μεσαίο μέγεθος (M).

Περαιτέρω μείωση του βάρους επιτυγχάνει το ελαφρύ πακέτο ηλεκτρικής υποβοήθησης με την ονομασία System HM 1.0 της FSA, που είναι ένας συμπαγής ηλεκτροκινητήρας και βρίσκεται στην πλήμνη του πίσω τροχού του ποδηλάτου. Με 250 watt και 42 Nm ροπής, δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολική η δύναμη, αλλά υπόσχεται ομαλή και φυσική αίσθηση υποβοήθησης πεντάλ, ενώ το μικρό μέγεθος και το βάρος του ηλεκτροκινητήρα είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την άνεση στην εκτός δρόμου χρήση του ποδηλάτου. Η μπαταρία των 250 watt-h, εν τω μεταξύ, είναι εξίσου συμπαγής και υπάρχει η επιλογή επέκτασης της αυτονομίας με άλλα 250 watt-h για μεγαλύτερες διαδρομές.

Η ολοκλήρωση του πακέτου τεχνολογίας συνδυάζει ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που είναι αρκετό για να αναβαθμίσει κάθε ποδήλατο: ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σετ 2x12 SRAM Rival eTap AXS στο σύστημα μετάδοσης της αλυσίδας μαζί με υδραυλικά δισκόφρενα.

Για να δώσει ακόμη περισσότερα, η Ducati παρέχει ένα σετ εξοπλισμού ποδηλάτων που αποτελείται από τρεις αδιάβροχες τσάντες Skuad για τη σέλα, το τιμόνι και το πλαίσιο. Έτσι λοιπόν, το πολύ ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο είναι σχεδόν έτοιμο για μια μεγάλη περιπέτεια με όλα αυτά που προσφέρει, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά τα ποδήλατα τείνουν να κοστίζουν όσο μια πραγματική ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα Ducati, ίσως να υπάρχει το δίλημμα της επιλογής.

Και ενώ η Ducati δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επίσημη τιμή του Futa All Road, ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις του νέου e-bike θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, το νέο e-bike, καθώς και η υπόλοιπη σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της Ducati, θα βρίσκονται στην έκθεση Eurobike στη Φρανκφούρτη από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου 2024.

 

Επόμενο άρθρο »

Daytona Ares 125 GT -

« Προηγούμενο άρθρο

Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 - Νέο πρόγραμμα επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα