• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa – «Ο Άδειος Χώρος»
Ελευθερία πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου.
Νέα 18/06/2024 - 15:04

Αυτή είναι η προέλευση της Vespa. Εδώ ξεκίνησε ο «άδειος χώρος», ο απεριόριστος χώρος της Vespa πέρα ​​από τα όρια του χρόνου. Ένα «άδειο-μέρος» που ενσαρκώνει τις διαχρονικές αξίες της μάρκας από το ντεμπούτο της, αξίες που έφεραν επανάσταση στον τρόπο κίνησης και σκέψης μας.

Ένας μη χαρτογραφημένος χώρος – εξαρτάται από εσάς να σχεδιάσετε τον δικό σας χάρτη, καθώς πηγαίνετε για να ανακαλύψετε νέες αχαρτογράφητες περιοχές.

«Κανένα σχέδιο. Χωρίς Χάρτες. Απλός μία βόλτα»: η ελευθερία κινήσεων που η Vespa γιορτάζει καθημερινά εδώ και σχεδόν ογδόντα χρόνια σε δρόμους σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από τον ορίζοντα και τις εποχές, αυτός ο χώρος που σχεδιάστηκε από τη Vespa έχει δημιουργήσει τον πρώτο του νέο κόσμο: έναν καλοκαιρινό χώρο σχεδιασμένο για εξερεύνηση, πέρα ​​από το χρόνο και το χώρο. Πέρα από τα εμπόδια. Μια δημιουργική εξερεύνηση του ανθρώπινου πνεύματος.

Michele Colaninno, Διευθύνων Σύμβουλος της Gruppo Piaggio: «Κάθε μέρα είναι ένα νέο ταξίδι. Φέρνει στο μυαλό μια αδιάκοπη αναζήτηση για νέους προορισμούς και νέους κόσμους. Αυτή είναι η επιθυμία μου: να δώσουμε μέλλον στα πράγματα που δημιουργούμε. Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και ότι δεν θα απομονωθούμε στην απόλυτη ψηφιακή σιωπή. Είναι σημαντικό να έχουμε έντονα συναισθήματα. Χαρά, αναμνήσεις, αυταπάτες και θρίαμβοι: αυτά είναι διαρκή συναισθήματα που μένουν μαζί μας όπου κι αν πάμε. Είναι δύσκολο σήμερα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί η Vespa ήταν πάντα το σύμβολο μιας νέας αρχής. Η Vespa είναι περισσότερο σήμερα από ό,τι χθες, δημιουργώντας πάντα νέες ιδέες».

Αποκλειστικές δημιουργίες. Κλασικά ρούχα με ξεχωριστό χαρακτήρα. Ιταλική τεχνογνωσία στη συνεχή ανάπτυξη της καινοτομίας υψηλής τεχνολογίας και της χειροτεχνίας, και είναι εμφανής στην αφή στα υφάσματα. Οι απαλές αποχρώσεις υποδηλώνουν ανοιχτά τοπία και απεριόριστες πεδιάδες των οποίων οι ορίζοντες μας καλούν να τις ανακαλύψουμε.

Ένας καλοκαιρινός τρόπος ζωής, ύμνος στην ατρόμητη έκφραση, χωρίς όρια. Μόνο εκείνοι που τολμούν να πιέσουν τον εαυτό τους πολύ μακριά θα ανακαλύψουν πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν. Άφθονες περιπέτειες και πληθώρα ιστοριών στις φωτογραφίες του Johnny Dufort, Βρετανού δεξιοτέχνη της «ανεκπλήρωτης γοητείας», ενός καλλιτέχνη ψηφιακών φωτογραφιών με σουρεαλιστικό τόνο, ωμό αλλά πάντα πολύ ανθρώπινο. O Dufort έχει δημιουργήσει μια μοναδική και αλάνθαστη καμπάνια: επάνω σε άλογο ή σε Vespa, σε φυσικό περιβάλλον ή στην πόλη, τα μοντέλα φοράνε τα ρούχα Summer Edit με πνεύμα απόλυτης ελευθερίας.

Ένα νέο στυλ, ακριβώς όπως το αντιπροσώπευε η Vespa από τότε που έκανε το ντεμπούτο της: νεογέννητη, πρόσφατα αποκαλυμμένη, παραδόθηκε στους αντιπροσώπους με φορτηγά ανοιχτά, ώστε όλοι να μπορούν να θαυμάσουν τις επαναστατικές γραμμές της.

Ένα στυλ που εκδηλώνεται επίσης σε ένα από τα πιο κατάλληλα σκηνικά της Vespa: την παραλία. Έτσι, μια από τις πιο εμβληματικές παραλίες της Ιταλίας, με πολυτέλεια και ποιότητα, καλωσορίζει την πρώτη Vespa By The Sea. Με μια δημιουργική εικόνα, η Vespa ντύνει την παραλία του κόλπου Paraggi με το διαχρονικό της στυλ, και την ελευθερία που εκφράζει η απεριόριστη όρεξη για ζωή. Αυτή είναι η δεύτερη έκφραση της Vespa, με στόχο να γεμίσει έναν άλλο «κενό χώρο» σε αυτό το συνεχώς διευρυνόμενο σύμπαν νέων εμπειριών.

Ο τελικός προορισμός σε αυτόν τον «άδειο χώρο»; Όχι ένα συγκεκριμένο μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος ύπαρξης. Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο. Γιατί ο κόσμος της Vespa είναι ένας τόπος αδιάκοπης ανακάλυψης, ένας κόσμος που συνεχώς εξελίσσεται. Η πρόκληση του να αγκαλιάσεις μια ιδιαίτερη ελευθερία. Επίσης και στο πώς ντύνεται κανείς. Ακόμα και σε μια παραθαλάσσια βεράντα. Διαθέσιμος από τις 19 Ιουνίου στο theemptyspace.vespa.com.

 

Επόμενο άρθρο »

Είναι το ηλεκτρικό Solar E-Clipse αυτό που ονειρευόμασταν;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lewis Hamilton στην παραγωγή ντοκιμαντέρ για την "Motorcycle Mary" McGee

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα