• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
1η θέση για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο - #Dinos31 στο Brno
Νέα 08/07/2024 - 23:05

 

Ο 15χρονος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος - Dinos31 αγωνίστηκε με την Yamaha R3 του στην πίστα Brno της Τσεχίας, με την ομάδα του ARP Racing στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU και το Πρωτάθλημα Alpe Adria (τα οποπια έγιναν μαζί), στην κατηγορία SSP300. 

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ξεκίνησε από την 4η θέση στη σχάρα εκκίνησης βάσει της κατατακτήριας δοκιμής του Σαββάτου. Με μια πολύ καλή εκκίνηση δεν άργησε να φτάσει στη 3η θέση και να δίνει μάχη για την 2η θέση γενικής 1η για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU. 

Η «μάχη» συνεχίστηκε μέχρι την ευθεία του τελευταίου γύρου όπου ο Τούρκος αγωνιζόμενος Mert Konuk έκανε για άλλη μια φορά τις επιθετικές του κινήσεις στον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο, ο οποίος απτόητος συνέχισε τον αγώνα του, ενώ ο Mert Konuk είχε πτώση στην Κ1. Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος τερμάτισε 1ος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU και 2ος για το Alpe Adria και γενικής κατάταξης.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας καθώς καταφέραμε να επιδιορθώσουμε τη βλάβη του Σαββάτου στο μπροστινό. Οι χρόνοι μου ήταν καλύτεροι από τους χθεσινούς και ένιωθα πιο άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα μου. Ο Mert αποφάσισε να έχουμε μια πιο επιθετική μάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να βγει εκτός στον τελευταίο γύρο και να τερματίσω στην πρώτη θέση για το BMU - 2η γενικής/ Alpe Adria. Επόμενος αγώνας στην Ρουμανία για τον 7ο και 8ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU”.

Η ομάδα του ARP Racing δήλωσε:

“Είμαστε περήφανοι για την απόδοση και το ήθος του οδηγού μας Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου - Dinos31 καθώς στον αγώνα του Σαββάτου αντιμετώπισε μια βλάβη στο μπροστινό και το διαχειρίστηκε άψογα, καθώς δεν πίεσε παραπάνω και παρέμεινε στη 3η θέση γενικής 2η για το BMU Πρωτάθλημα που ακολουθεί. Στον αγώνα της Κυριακής και ενώ ήταν πιο άνετος αφού επισκευάσαμε τη βλάβη του Σαββάτου, τερμάτισε στην 1η θέση όπου και προηγείται στο πρωτάθλημα με διαφορά 30 βαθμούς από τον 2ο στην κατάταξη Mert Konuk”.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: 

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα