• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3ο Αγωνιστικό 3ήμερο για την ομάδα Sipsis Racing, στο Brno
Με την υποστήριξη της Infosupport group
Νέα 11/07/2024 - 12:18

Στο Μπρνο της Τσεχίας βρέθηκε η ομάδα Sipsis Racing για τον 5ο & 6ο γύρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών που συνδιοργανώθηκε με τον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος Alpe Adria. Ήταν η πρώτη φορά που οι 2 αναβάτες της ομάδας βρέθηκαν σε αυτήν την πίστα που μέχρι πριν λίγα χρόνια φιλοξενούσε αγώνες MotoGP. Με συνολικό μήκος 5,403 μέτρα και 15 στροφές, το Μπρνο είναι μια τεχνική και δύσκολη πίστα αλλά και αρκετά γρήγορη, παρ’ όλο που η μεγαλύτερη ευθεία της δεν ξεπερνά τα 636 μέτρα. Η απαραίτητη εκμάθηση και προσαρμογή στην πίστα αυτή λοιπόν για τους 2 αναβάτες της ομάδας, ήρθε στις ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Με την αντικειμενική δυσκολία της πρώτης παρουσίας στην πίστα αυτή, τα τελικά αποτελέσματα, τόσο της τελικής κατάταξης στους 2 αγώνες όσο και των ταχύτερων γύρων, μόνο επιτυχημένα μπορούν να χαρακτηριστούν. Ειδικά εάν προστεθεί στο βαθμό δυσκολίας αυτής της προσπάθειας, το γεγονός ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες είχαν αγωνιστεί ξανά σε αυτή την πίστα! Μια προσπάθεια που συνδυάστηκε στο τέλος με την παρουσία της Ελλάδας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, όσον αφορά τις χώρες που πήραν μέρος στον γύρο αυτό για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών!

 

Τέλος, η ομάδα Sipsis Racing αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους Αλέξανδρο Παπαγεωργίου και Γιώργο Χάλαρη, που χωρίς την βοήθεια τους, το ταξίδι στην Τσεχία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Όπως επίσης, τον καλό μας φίλο, Κώστα Αυγερινό, που ταξίδεψε μαζί μας από την Αυστρία για να μας υποστηρίξει!

Και φυσικά, την Infosupport group για τη συνεχή υποστήριξη της την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Μενέλαος Κοντογιάννης με Honda CBR600RR στην κατηγορία SSP600

(Χορηγοί: Infosupport group, Sipsis Racing, Papastavroushops, MrWheelmaster, Helmet Home, Xrysostomio Rockbar, Arai helmets, EBCbrakes, Davoutis.Co, Maxima Racing Oil, Wolf racing, Toktattoo, PiperigosMotobox, Michelin)

Κων/νος Κατραντζάκης με Suzuki GSXR1000R στην κατηγορία F1000

(Χορηγοί: Infosupport group, Sipsis Racing, Papastavroushops, Xrysostomio Rockbar, Helmet Home, Bardahl Greece, Rodamoto, Dunlop)

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μενέλαος Κοντογιάννης

1ος αγώνας Εκκίνηση P21 Τερματισμός BMU P9/Alpe Adria 20

(Ταχύτερος γύρος: 2:12.621)

2ος αγώνας Εκκίνηση P21 Τερματισμός BMU P7/Alpe Adria 17

Κώστας Κατραντζάκης

1ος αγώνας Εκκίνηση P15 Τερματισμός BMU P7/Alpe Adria 15

(Ταχύτερος γύρος: 2:14.740)

2ος αγώνας Εκκίνηση P15 Τερματισμός BMU P5/Alpe Adria 12

 

Η επόμενη παρουσία της ομάδας θα είναι στον επόμενο γύρο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών στην πίστα Motopark της Ρουμανίας, αλλά και σίγουρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στην πίστα των Σερρών.

 

H Infosupport group είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής, με έδρα την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης και ανάπτυξης λογισμικών Οικονομικής και Εμπορικής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, Business Intelligence, Εφοδιαστικής αλυσίδας και Αυτοματισμών, Cloud Computing και λύσεις Smart City. Η παρουσία της εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.


 

Επόμενο άρθρο »

Η Δήμητρα Λαδά – Jo77, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών-WEC

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli - Στάνταρ ελαστικά DIABLO Superbike για το αγώνα WorldSBK του Donington Park

Χορηγοί