• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η DELLORTO με νέα συνεργασία προς την τεχνολογική ουδετερότητα
Νέα 15/07/2024 - 22:10

Η Dell'Orto SpA και η Dumarey Flowmotion Technologies Srl υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας για την προσφορά της καλύτερης τεχνολογίας σε συστήματα ψεκασμού καυσίμου σε κινητήρες μοτοσυκλετών

 

Η τεχνογνωσία της DELL'ORTO στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα συστήματα έγχυσης καυσίμου σε αυτόν τον τομέα της αγοράς, σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία της Dumarey Flowmotion στα μπεκ ψεκασμού καυσίμου, προσφέρει στους κατασκευαστές μια αποτελεσματική λύση για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η τεχνογνωσία της DELL'ORTO στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή σωμάτων γκαζιού, ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου, αντλιών καυσίμου και αισθητήρων συνδυάζεται τέλεια με την τεχνογνωσία της Dumarey Flowmotion στα μπεκ ψεκασμού καυσίμου. Αυτή η συνεργασία προσφέρει συγκεκριμένες λύσεις για την αγορά των δίτροχων και των μικρών κινητήρων, που είναι αξιόπιστες και βολικές, από πρωτότυπα μέχρι παραγωγή σειρών, με στιβαρά και αποτελεσματικά συστήματα παραγωγής.

Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει να υποστηριχθεί καλύτερα από τους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο η ανάπτυξη κινητήρων για μη ορυκτά καύσιμα, στη μετάβαση προς την ουδετερότητα του άνθρακα.

 

Andrea Dell'Orto – Αντιπρόεδρος της Dell'Orto S.p.A.:

«Είμαι περήφανος για αυτή τη νέα συνεργασία με την Dumarey Flowmotion. Μοιραστήκαμε αμέσως το ίδιο όραμα για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, χωρίς επιπτώσεις στην απόδοση. Μια σίγουρα νικηφόρα συνεργασία που είμαι σίγουρος ότι θα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα».

 

Riccardo Toncelli – Διευθύνων Σύμβουλος της Dumarey Flowmotion Technologies Srl:

«Στην Dumarey, πιστεύουμε στη συνύπαρξη διαφορετικών τεχνολογικών λύσεων για την κάλυψη διαφόρων απαιτήσεων των μεταφορών και της ανάπτυξης που απαιτείται. Έχοντας αυτό υπόψη, η συνεργασία με την Dell'Orto είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς  και την παρουσία σε μια διευρυνόμενη αγορά στην οποία η γκάμα των προϊόντων μας θα εκτιμηθεί».

Σχετικά με την Dumarey Group

Ο Όμιλος Dumarey είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος για την ανάπτυξη, την ενσωμάτωση και την παραγωγή συστημάτων κίνησης υψηλής απόδοσης, ξεκινώντας από κιβώτια ταχυτήτων και κινητήρες. Η συνδυασμένη εμπειρία στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την τεχνολογική ενοποίηση μέσω δοκιμασμένων μεθόδων και διαδικασιών επιτρέπει στον Όμιλο Dumarey να παρέχει λύσεις με το κλειδί στο χέρι».

Οι Dumarey Automotive Italia, Dumarey Softronix και Dumarey Propulsion Solutions ειδικεύονται στο σχεδιασμό καινοτόμων συστημάτων κίνησης και συστημάτων ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας. Η γκάμα προϊόντων Dumarey περιλαμβάνει επίσης κιβώτια ταχυτήτων (Dumarey Powerglide στο Στρασβούργο για επιβατικά αυτοκίνητα και στο Bouthéon για επαγγελματικά οχήματα), μπεκ και τεχνολογίες που βοηθούν στη συντήρηση (Dumarey Flowmotion) και συστήματα ανάκτησης και αποθήκευσης κινητικής ενέργειας (Dumarey Green Power). Ο Όμιλος απασχολεί περισσότερα από 3,000 άτομα σε 7 τοποθεσίες σε Ευρώπη και Ασία, με ετήσιες πωλήσεις περίπου 1 δισ. €. Από την ίδρυσή της το 1983 μέχρι πρόσφατα, η Dumarey Group ήταν γνωστή ως PUNCH.

Σχετικά με την Dell'Orto SpA

Η Dell'Orto SpA ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1933 κατασκευάζοντας καρμπυρατέρ για μοτοσυκλέτες, επεκτείνοντας την παραγωγή της με τα χρόνια με συστήματα ψεκασμού, σώματα γκαζιού και ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου, μέχρι τα πρόσφατα έργα που αφορούν την ηλεκτροκίνηση. Μια διαρκής εξέλιξη που σήμερα την καθιστά μια σύγχρονη και πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία σε επίπεδο παραγωγής, που καθιστά την τεχνολογική έρευνα σημείο δύναμής της. Ένα νικητήριο DNA φτιαγμένο από πάθος, καινοτομία και μηχανοκίνητο αθλητισμό, ιδιότητες που επέτρεψαν στην DELLORTO να εδραιωθεί τόσο στις Εθνικές όσο και στις Διεθνείς αγορές.

« Προηγούμενο άρθρο

Ζώνες ασφαλείας για μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα