• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Uccio Salucci: “έχω υπογράψει με τον Di Giannantonio”
Νέα 20/07/2024 - 11:48

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Tavulia 19/7/2024: Βρεθήκαμε με τον Διευθυντή της Ακαδημίας VR|46 και τον επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας του Valentino Rossi, τον παιδικό του φίλο Uccio Salucci, που αλλού από το εστιατόριο Da Rossi, όπου βρισκόμασταν με καλούς φίλους με τους οποίους μοιραστήκαμε νωρίτερα την πίστα του Misano σε ένα track day που για την Ελλάδα οργάνωσε ο αεικίνητος Σωτήρης Ζαφειρόπουλος της Extreme Track Days.

O Uccio είναι γνωστός μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που ήταν ο προσωπικός βοηθός του Valentino και βρεθήκαμε για πρώτη φορά το 1999 στο paddock της πίστας του Brno. Χθες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτός των άλλων και την κατάσταση με την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Fabio Di Giannantonio ή τη φημολογούμενη μεταγραφή του στην Yamaha.

O Uccio απάντησε ανοιχτά: “Οι άνθρωποι της Yamaha ήρθαν και ζήτησαν το σπάσιμο του συμβολαίου που ήδη είχαμε από πέρυσι – και ήταν 1+1 χρόνο – με τον DiGia. Τους είπα ότι για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να δώσουν στην VR|46 1 εκατομμύριο και έτσι έκαναν πίσω. Έχω υπογράψει με τον DiGia και για το 2025 και σε λίγες μέρες θα κάνουμε και την επίσημη ανακοίνωση”. Σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο ο Claudio Domenicali, O CEO της Ducati που βρέθηκε στο paddock του Sachsenring, η απάντηση ήταν καταφατική, επιβεβαιώνοντας αυτό που υποθέσαμε ότι έγινε στην Γερμανία, όταν φαινόταν ακόμη ότι η Yamaha είχε ελπίδες να υπογράψει με τον Ιταλό οδηγό, που φέτος έχει εντυπωσιάσει με επιδόσεις πολύ καλές και σε σχέση με τον ομόσταυλό του στην VR|46 Marco Bezzecchi.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο DiGia θα έχει μεν συμβόλαιο με την VR|46 αλλά και με τη συμμετοχή του εργοστασίου.

Σε αναμονή και για την επίσημη ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

« Προηγούμενο άρθρο

Η Pirelli στο Most με ένα νέο πίσω ελαστικό SC1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα