• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia RS 660 παραμένει αήττητη στo Βρετανικό πρωτάθλημα Superbike
Αγώνες 24/07/2024 - 13:16

Ο Edoardo Colombi παίρνει τη νίκη στην κατηγορία sportbike στο Brands Hatch

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος του Aprilia RS 660 Trophy, Edoardo Colombi, είχε άλλο ένα σαββατοκύριακο ρεκόρ στο BSB στο Brands Hatch: pole position, ταχύτερος γύρος και νίκη Αγώνα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Κολομβιανός οδήγησε στο Brands Hatch, σε μία από τις πιο τεχνικές πίστες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κυριαρχήσει από τις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής, κατακτώντας την τέταρτη pole position της σεζόν στις Κατατακτήριες του Σαββάτου.

Ο Αγώνας είχε το ίδιο σενάριο με τον προηγούμενο Αγώνα στο Snetterton, με μια στενή μάχη με τον κύριο αντίπαλο του για το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο γύρο. Για άλλη μια φορά ήταν ο Edoardo Colombi που ήρθε στην κορυφή χάρη σε έναν εντυπωσιακό ελιγμό προσπέρασης που έκοψε την ανάσα, εξασφαλίζοντας την έκτη του νίκη στη σεζόν και τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα. Ο Ιταλός αναβάτης διατηρεί το προβάδισμα στο πρωτάθλημα με 177.5 βαθμούς.

Ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την εξαιρετική φόρμα του Ιταλικού ντουέτου Colombi-Aprilia RS 660 και αναδεικνύει πώς τα Aprilia Trophies χρησιμεύουν ως προετοιμασία υψηλού επιπέδου για νεαρούς αναβάτες.

EDOARDO COLOMBI

«Άλλη μία πίστα για να ανακαλύψουμε, όπου η ομάδα και εγώ επικεντρωθήκαμε αμέσως στο να μάθουμε τα χαρακτηριστικά και τα μυστικά της. Την Παρασκευή, επικεντρωθήκαμε στο να μάθουμε τη διάταξη και να βρούμε το ιδανικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Το Σάββατο, επιτεθήκαμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα εναντίον των αντιπάλων μας και το χρονόμετρο, παίρνοντας την τέταρτη pole position της σεζόν. Στοχεύαμε επίσης να κερδίσουμε τον Αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την καλή αρχή και διατηρώντας σταθερό ρυθμό μέχρι το τέλος. Στον τελευταίο γύρο προσπέρασα τον άμεσο αντίπαλό μου για το πρωτάθλημα και εξασφάλισα την 6η μου νίκη για το 2024. Η Aprilia και η Gradara Corse ήταν φανταστικές».

 

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia Tuareg Racing είναι έτοιμη για το Baja Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα