• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος- Dinos31 στη 2η θέση στον 8ο Αγώνα BMU 2024
Στην πίστα Motorpark Romania
Νέα 29/07/2024 - 19:50

 

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος- Dinos31 συμμετείχε στον αγώνα της Κυριακής, που ήταν ο 8ος για το Βαλκανικό πρωτάθλημα BMU, στην πίστα Motorpark της Ρουμανίας, με την ομάδα του ARP Racing και την Yamaha R3, στην κατηγορία SSP300.

Η μέρα ξεκίνησε με μια πτώση για τον Κωνσταντίνο στον πρώτο γύρο της προθέρμανσης στην 14η στροφή της πίστας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια μοτοσυκλέτα και να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει εκείνη του πρωταθλήματος Coppa Italia bLU cRU Yamaha R3, που δεν επιτρέπεται να έχει κιτ βελτίωσης, όπως αυτές των SSP300.

Στον Αγώνα ξεκίνησε από τη 2η θέση στη σχάρα εκκίνησης βάσει του χρόνου που έκανε στον Αγώνα του Σαββάτου. Ο Κωνσταντίνος έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση αλλά έστριψε 3ος στην Κ1, αφού υστερούσε η μοτοσυκλέτα του σε δύναμη σε σχέση με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες του αγώνα. Παρόλα αυτά κατάφερε στον 2ο γύρο να κάνει την προσπέραση του στην Κ1 και να παραμείνει για τον υπόλοιπο αγώνα στη 2η θέση κρατώντας τη διαφορά σε 30 βαθμούς από τον 2ο στην γενική κατάταξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος - BMU 2024, την ίδια διαφορά που είχαν και πριν τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Ο ίδιος δήλωσε:

Η μέρα ξεκίνησε με μια πτώση από τον πρώτο κιόλας γύρο των ελεύθερων δοκιμών με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να υποστεί βλάβη η οποία δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί μέχρι την έναρξη του αγώνα, κάτι το οποίο μας άφησε μόνο με μια εναλλακτική η οποία ήταν να μπω στον αγώνα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα μου, η οποία είναι stock και είχε εμφανές μειονέκτημα στη δύναμη σε σχέση με τις SSP των συναθλητών μου.

Παρόλα αυτά έκανα το καλύτερο δυνατό στον αγώνα και τερμάτισα στην δεύτερη θέση κάτι που είναι σημαντικό για τους βαθμούς του πρωταθλήματος.

Κοιτάμε μπροστά και πάμε για τον επόμενο αγώνα στο Pleven της Βουλγαρίας”.

 

Η ομάδα του δήλωσε:

Ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος είχε μια άτυχη στιγμή, με μια πτώση που προκάλεσε σοβαρές βλάβες στην μοτοσυκλέτα του, οι οποίες ήταν αδύνατον να επιδιορθωθούν έως την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσουμε τη λιγότερο δυνατή σε ιπποδύναμη μοτοσυκλέτα του. Ο Κωνσταντίνος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα καταφέρνοντας να κατακτήσει τη 2η θέση και να προηγείται βαθμολογικά κατά 30 βαθμούς του αντιπάλου του για τον Τίτλο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό, καθώς επίσης η δύναμη ψυχής, που ενώ ήξερε ότι θα υστερεί από ιπποδύναμη μοτοσυκλέτας, προτίμησε να αγωνιστεί κανονικά και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.”

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaharacinghellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @ms.speedie @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant @prorent.kamzelis

Επόμενο άρθρο »

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ – Tonia27, εντυπωσίασε στον 6ο αγώνα του BMU

« Προηγούμενο άρθρο

Αντώνης Βεντούρας: ο 12χρονος που κερδίζει, τιμωρείται, κλαίει ...και συνεχίζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα