• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 Κατατακτήριες
Απίστευτος ο Ai Ogura, με ρεκόρ και Pole Position
Νέα 03/08/2024 - 17:08

Τα πάνω κάτω ήρθαν στις κατατακτήριες της Moto2 στο Silverstone, ενόψει του 10ου Grand Prix της σεζόν, ειδικά όσον αφορά το Πρωτάθλημα. Ήδη τα πράγματα είχαν ξεκινήσει περίεργα για τον Fermin Aldeguer, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στις δεύτερες κατατακτήριες και έπρεπε να δώσει την μάχη των πρώτων κατατακτηρίων. Εκεί κατάφερε εν τέλει να περάσει πρώτος με άνεση και να μπει στην τελική μάχη της Pole Position.

Στις δεύτερες κατατακτήριες, υπήρχε μεγάλη αγωνία για το ποιός εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου θα ξεκινούσε πιο ψηλά και η τιμή πήγε τελικά στον Ai Ogura. O Ιάπωνας ξεκίνησε εξαρχής δυναμικά, όμως ήταν ο τρίτος γύρος του που ολοκληρώθηκε σε 2:02.940 - ένα απίστευτο νέο ρεκόρ - το οποίο του χάρισε την Pole Position, μια Pole Position που γίνεται ακόμα πιο γλυκιά λόγω της κακής απόδοσης των αντιπάλων του. 

Δίπλα στον Ogura θα ξεκινήσει ο Aron Canet, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όλο το Σαββατοκύριακο και βρέθηκε μόλις 52 χιλιοστά πίσω από τον Ιάπωνα αναβάτη. Την πρώτη σειρά συμπληρώνει ο Diogo Moreira, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Moto2 στην πρώτη σειρά. 

O Celestino Vietti μετά από ένα δυνατό Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, με τους Jake Dixon και Albert Arenas να τον ακολουθούν. Στην τρίτη σειρά βρίσκουμε τους Manuel Gonzalez, Bo Bendsneyder και Joe Roberts, με τον Αμερικανό να πρέπει να κάνει κάτι το εξαιρετικό αύριο για να μείνει στο παιχνίδι του τίτλου. 

Ο Fermin Aldeguer έφτασε μόλις μέχρι την 11η θέση, ενώ ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Sergio Garcia, θα ξεκινήσει μόλις από την 16η θέση. 
 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα