• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati κάνει το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross με τον Tony Cairoli και την Desmo450 MX
Αγώνες 08/08/2024 - 21:35

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο MXGP στις 17 και 18 Αυγούστου στην Άρνεμ της Ολλανδίας.

Η συμμετοχή στο GP της Ολλανδίας θα συμβάλει στην προετοιμασία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP που έχει προγραμματιστεί για το 2025.

Μετά το GP της Ολλανδίας, το πρόγραμμα ανάπτυξης της Desmo450 MX θα συνεχιστεί την 1η Σεπτεμβρίου με τον Γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος στο Castiglione del Lago, όπου ο Alessandro Lupino θα υπερασπιστεί την πρωτοπορία του.

Borgo Panigale (Μπολόνια, Ιταλία), Η Ducati ετοιμάζεται για ένα ιστορικό ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP με τον Tony Cairoli. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με την Desmo450 MX, τη μοτοσυκλέτα που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP του επόμενου έτους και θα ξεκινήσει την παραγωγή της, σηματοδοτώντας την είσοδο της εταιρείας του Borgo Panigale στην ειδική κατηγορία εκτός δρόμου.

Το Grand Prix της Ολλανδίας, που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Αυγούστου στην πίστα της Arnhem, είναι ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του κατασκευαστή από το Borgo Panigale, με στόχο τη συμμετοχή σε ολόκληρο το πρωτάθλημα του 2025 και θα είναι ο πρώτος Γύρος για το Παγκόσμιο MXGP.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης του πρωτοτύπου της Ducati θα συνεχιστεί στις 31 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου στο Castiglione del Lago, στον πέμπτο Γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος, όπου ο Alessandro Lupino προηγείται της γενικής κατάταξης με δύο Γύρους να απομένουν μετά τα λαμπρά αποτελέσματα που σημειώθηκαν στον τελευταίο Γύρο του Ιταλικού πρωταθλήματος MX στο Ponte a Egola.

Στον Αγώνα της Τοσκάνης, ο Cairoli, επιστρέφοντας στον ανταγωνισμό, κέρδισε τον πρώτο Αγώνα, ενώ ο Alessandro Lupino, κερδίζοντας στη γενική κατάταξη, πήρε το προβάδισμα στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας έτσι το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που είχε ήδη πετύχει με την Desmo450 MX.

 

#Ducati #Desmo450MX

« Προηγούμενο άρθρο

Με τη Metzeler ο Andrea Verona είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Ε2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα