• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα μοντέλα 2025 της Yamaha
Σειράς ATV & SXS.
Νέα Αγοράς 09/08/2024 - 13:51

Η Yamaha Motor Europe, παρουσιάζει την νέα σειρά ATV & Side by Side για το 2025, με δύο ολοκαίνουργια μοντέλα και συναρπαστικές ανανεώσεις σε χρώματα και γραφικά.

 

Το Wolverine® RMAX™2 1000 Sport, είναι η τελευταία και πιο σπορ προσθήκη στην οικογένεια RMAX. Διαθέτοντας έναν πανίσχυρο parallel twin κινητήρα 999 κ.εκ., αυτό το όχημα έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν υψηλές επιδόσεις και έντονες εμπειρίες σε εκτός δρόμου οδήγηση.

Με την κόκκινη γραμμή του στροφόμετρου να βρίσκεται στις 8500 σ.α.λ., το Wolverine® RMAX™2 1000 Sport υπόσχεται ομαλή απόδοση και εξαιρετική επιτάχυνση, κάτι που το καθιστά κορυφαίο στην Leisure κατηγορία.

Η αξιοπιστία του κινητήρα, διασφαλίζει στους επιβάτες ότι μπορούν να εξερευνήσουν ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα και δύσβατα εδάφη με απόλυτη σιγουριά.

 

Επίσης, ακόμη κάτι νέο για το 2025, το Wolverine® RMAX™4 1000 LE, το οποίο είναι μια εντελώς πρωτοποριακή προσθήκη στην σειρά οχημάτων Leisure εκτός δρόμου.

Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις περιπέτειες συναρπαστικές σε κάθε έδαφος, με το μεγαλύτερο μεταξόνιο που διαθέτει, το οποίο βελτιώνει σημαντικά όχι μόνο την άνεση αλλά και τον χειρισμό του οχήματος σε απότομα εδάφη.

Ιδανικό για κάθε είδους εξερεύνηση, το Wolverine® RMAX™4 1000 LE διαθέτει ευρύχωρη καρότσα και ένα ανθεκτικά βαμμένο σώμα με περιορισμένης έκδοσης γραφικά στοιχεία, ώστε να εξασφαλίσει όχι μόνο την σωστή του λειτουργία αλλά και το στυλ.

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν χρειάζεται να είναι αγωνιζόμενος αναβάτης όποιος οδηγεί το ρέπλικα σκούτερ SR GT της Aprilia

Χορηγοί