• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Jorge Martin
Νέα 16/08/2024 - 13:09

O Jorge Martin κατάφερε να κυριαρχήσει στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας, στο Red Bull Ring, οι οποίές σημαδεύτηκαν από αρκετές πτώσεις και μια κόκκινη σημαία λίγο πριν το τέλος. 

Αυτή προήλθε από την πτώση του Pedro Acosta με 300 χλμ./ώρα (!) με το που ξεκίνησε το φρενάρισμα για να μπει στην 4η στροφή. Ήταν μάλιστα η δεύτερη πτώση για τον Ισπανό Rookie, ο οποίος είχε "τραυματίσει" τα αεροδυναμικά του βοηθήματα λίγο νωρίτερα, σε μια "αργή" πτώση στη δεύτερη στροφή. Δύο πτώσεις είχε και ο Aleix Espargaro σε εκείνο το σημείο (στις 2a και 2b), ενώ πτώσεις είχαν και οι Marco Bezzecchi και Brad Binder. 

Στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών προηγούταν ο France Mobidelli, πριν το τέλος όπου ο Jorge Martin, βάζοντας μαλακό πίσω ελαστικό πήρε την πρώτη θέση με , αφήνοντας τον Morbidelli δεύτερο. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Pol Espargaro, δοκιμαστής της KTM, ο οποίος δοκίμαζε κάποια νέα αεροδυναμικά βοηθήματα. 

O Francesco Bagnaia έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Brad Binder. Έκτος ήταν ο Pedro Acosta, παρά τις δύο πτώσεις του, με τον Maverick Vinales να ακολουθεί. Ο Fabio Di Giannantonio έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ οι Joan Mir και Alex Marquez συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. 
 

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα