• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Fantic Racing Moto2 και ο Aron Canet συμφωνούν για ανανέωση συμβολαίου
Νέα 16/08/2024 - 15:35

Η Fantic Racing είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον Aron Canet, διασφαλίζοντας τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 και μετά το 2024.

Ο Aron Canet εντάχθηκε στη Fantic Racing Moto2 για τη σεζόν 2024, ξεκινώντας την καμπάνια με μια εκπληκτική pole position στο Κατάρ. Κατά το πρώτο μισό της σεζόν εξασφάλισε άλλες δύο pole position. Στη δεύτερη μόλις εμφάνιση του στο GP με την ομάδα, ο 24χρονος Ισπανός πέτυχε την παρθενική του νίκη στην ενδιάμεση κατηγορία.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση στο GP της Πορτογαλίας σηματοδότησε την 7η νίκη στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά τη 2η θέση του στο Βρετανικό GP, ο Canet έχει πλέον συνολικά 39 βάθρα GP και 15 pole positions στο όνομά του.

Aron Canet:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τη Fantic Racing. Η ομάδα με ωθεί πάντα να κάνω το καλύτερο δυνατό και είναι σαν οικογένεια για μένα. Είμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε φέτος για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν και το 2025. Είμαι εδώ με έναν ξεκάθαρο στόχο: να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Fantic»!

 

Roberto Locatelli, Διευθυντής Ομάδας Fantic Racing Moto2:

«Πιστεύω ότι η επιβεβαίωση του Aron Canet για την επόμενη σεζόν είναι μια μεγάλη κίνηση. Αυτά τα συναρπαστικά νέα μας κάνουν περήφανους και είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας της Fantic, τόσο στην πίστα όσο και στο εργοστάσιο. Η δέσμευση όλων είναι αξιοσημείωτη. Σε μόλις δύο χρόνια συμμετοχής στα paddock του MotoGP, η Fantic αφήνει ήδη το στίγμα της στους Αγώνες GP. Είναι μεγάλη κίνηση και για τον Aron, καθώς είναι ένας κορυφαίος αναβάτης που θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για περισσότερες επιτυχίες μαζί μας. Η απόφασή του να συνεχίσει μαζί μας υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη του στο έργο της Fantic Racing».

 

Stefano Bedon, Fantic Racing Moto2 Project Manager:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε το ταξίδι μας με τον Aron Canet. Τους τελευταίους μήνες, είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε πραγματικά και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Ο Aron είναι ένας μαχητής, ένας ομαδικός αναβάτης και ένας σπουδαίος επαγγελματίας που ωθεί τον εαυτό του στα άκρα σε κάθε δοκιμή, χωρίς φόβο. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει τρεις pole positions, μια νίκη και ένα ακόμη βάθρο μαζί. Έχει μεγάλες δυνατότητες και δεσμευόμαστε να τις μεγιστοποιήσουμε. Θέλουμε να είμαστε εκεί σε κάθε Αγώνα, στοχεύοντας σε όλο και πιο φιλόδοξους στόχους».

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Franco Morbidelli με την Pertamina Enduro VR46 Racing Team το 2025

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα