• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Sergio Garcia
Νέα 17/08/2024 - 11:43

Σε μια περίοδο δοκιμών που διακόπηκε στα τελευταία λεπτά με κόκκινη σημαία λόγω της πτώσης του Ai Ogura στη δεύτερη στροφή, οι αναβάτες της Moto2 έδωσαν την τελική μάχη για τις 14 θέσεις πρόκρισης στις δεύτερες κατατακτήριες. 

O Sergio Garcia κατάφερε πριν τη διακοπή να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:33.461 και να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, κάνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ γύρου. Ακολούθησαν οι δύο αναβάτες της Marc VDS, Filip Salac και Tony Arbolino, με την ομάδα να βρίσκει σίγουρα επιτέλους τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τα ελαστικά της Pirelli, μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν. 

O Aron Canet έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ai Ogura. Έκτος ήταν ο Manuel Gonzalez, με τον Joe Roberts και τον Celestino Vietti να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Darryn Binder και Somkiat Chantra

Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες προκρίνονται οι Jake Dixon, Alonso Lopez, Deniz Öncü και Marcos Ramirez. Ο Fermin Aldeguer, μετά από πολλά λάθη με τα όρια της πίστας δεν κατάφερε να προκριθεί και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα