• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Paolo Pavesio θα γίνει Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha Motor Racing
Νέα 02/09/2024 - 11:16

Gerno di Lesmo (Ιταλία), 2 Σεπτεμβρίου 2024

 

Η Yamaha Motor Co., Ltd. (YMC) και η Yamaha Motor Racing (YMR) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Paolo Pavesio θα αναλάβει τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της YMR από την 1η Ιανουαρίου 2025. Ο κ. Pavesio θα διαδεχθεί τον Lin Jarvis, ο οποίος θα υποχωρήσει από τον ρόλο στα τέλη του 2024 μετά από 26ετή θητεία.

Πρώην Διευθυντής Μάρκετινγκ και Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στη Yamaha Motor Europe (YME), ο Paolo Pavesio πρωτοστάτησε στην αναδιάρθρωση των εργασιών της YME γύρω από το Μάρκετινγκ και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κατά τη διάρκεια των 11 ετών του στην εταιρεία. Υπό την καθοδήγησή του, ένα αναδιοργανωμένο τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού εξασφάλισε τίτλους Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε WorldSBK, EWC και MXGP.

Ο Lin Jarvis διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος στην YMR το 1999 και ήταν υπεύθυνος για την καθοδήγηση της Yamaha σε 8 τίτλους αναβατών, 6 κατασκευαστών και 7 παγκόσμια πρωταθλήματα ομάδας στο MotoGP. Ο κ. Jarvis θα παραιτηθεί από Διευθύνων Σύμβουλος στις 31 Δεκεμβρίου 2024, αλλά θα συνεχίσει να υποστηρίζει την YMR ως Ανώτερος Σύμβουλος.

TAKAHIRO SUMI

GM, Τμήμα Ανάπτυξης Motor Sports, Yamaha Motor Co., Ltd.

«Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους της Yamaha, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Lin για την αφοσίωση και τα επιτεύγματά του τα τελευταία 26 χρόνια. Η δέσμευσή του, η επιμέλεια και η καθοδήγησή του συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της Yamaha στο MotoGP και είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ακόμα πρόσβαση στη γνώση και την εμπειρία του στο μέλλον.

Τον Lin θα διαδεχθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος ο Paolo Pavesio, ο οποίος φέρνει στο ρόλο μια πληθώρα εμπειρίας που αποκτήθηκε στη Yamaha Motor Europe όπου, ως Διευθυντής Marketing & Motorsport, καθοδήγησε τις ομάδες της Yamaha στους τίτλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σε WorldSBK, EWC και MXGP.

Ανυπομονώ να καλωσορίσω τον Paolo στην Yamaha Motor Racing ως επικεφαλής τον Ιανουάριο και είμαι βέβαιος ότι η Yamaha μπορεί να εξασφαλίσει τη μελλοντική επιτυχία στο MotoGP για την οποία όλοι προσπαθούμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας στο βάθρο του Pleven

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ