• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Κατατακτήριες
Pole Position και ρεκόρ για τον Bagnaia!
Νέα 07/09/2024 - 12:41

Μόλις μια εβδομάδα μετά το Grand Prix της Αραγονίας, οι αναβάτες των MotoGP επέστρεψαν στην πίστα, αυτή τη φορά στο Misano, για το 13ο Grand Prix χρονιάς. 

Στις πρώτες κατατακτήριες μετά τα αρχικά περάσματα τις θέσεις πρόκρισης κρατούσαν οι Fabio Di Giannantonio και Alex Marquez. Ο Ιταλός βελτιώθηκε στην επόμενη προσπάθεια, όμως ο Marquez ήταν ακόμα καλύτερος και πέρασε στην πρώτη θέση. Οι επόμενοι που μπήκαν σε θέσεις πρόκρισης ήταν οι αναβάτες της KTM, Pol Espargaro και Brad Binder, όμως οι τελικές επιθέσεις έφεραν τον Alex Marquez στην πρώτη θέση (1:30.903) και τον Binder δεύτερο. 

Ξεκινώντας οι δεύτερες κατατακτήριες, έγινε απο νωρίς εμφανές ότι ο Francesco Bagnaia βρισκόταν σε μια πολύ δυνατή μέρα. Ο Ιταλός της Ducati βρέθηκε στην κορυφή μετά τα πρώτα περάσματα, με 1:30.581, το οποίο κατάφερε να μετατρέψει σε απόλυτο ρεκόρ με 4 λεπτά να απομένουν, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:30.304.

Κανείς δεν κατάφερε να τον φτάσει και έτσι ο Bagnaia κατέκτησε άλλη μια Pole Position και θα ξεκινήσει τους αγώνες του Misano από την πρώτη θέση. Μαζί του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Franco Morbidelli και Marco Bezzecchi, σε μια πλήρως ιταλική πρώτη τριάδα. 

Από την τέταρτη θέση θα ξεκινήσει ο Jorge Martin, μπροστά από τους Pedro Acosta και Brad Binder. Στην τρίτη σειρά βρίσκονται οι Alex Marquez, Enea Bastianini και Marc Marquez (ο οποίος είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια στην 15η στροφή και δεν ολοκλήρωσε τους τελευταίους γρήγορους γύρους του), ενώ από την τέταρτη σειρά θα εκκινήσουν οι Fabio Quartararo, Maverick Viñales και Jack Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ