• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: MotoGP Αγώνας Sprint
Νικητής ο Bagnaia, μειώνει στους 4 στη βαθμολογία
Νέα 21/09/2024 - 16:56

Φωτιά στη βαθμολογία έβαλε ο αγώνας Sprint στην Emilia Romagna, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το Grand Prix αύριο. 

Μόλις έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Jorge Martin πετάχτηκε μπροστά, με τον Brad Binder να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση, όμως σύντομα οι Francesco Bagnaia και Enea Bastianini τον ξαναπέρασαν. Ο Μarc Marquez εν τω μεταξύ είχε κάνει μια καλή εκκίνηση και από την 7η θέση ήταν ήδη τέταρτος. 

Ο Martin άρχισε να ανοίγει τη διαφορά, όμως ο Bagnaia με έναν πολύ δυνατό δεύτερο γύρο την ξαναμείωσε. Πιο πίσω, ο Pedro Acosta πέρασε και αυτός τον Binder στη μάχη για την πέμπτη θέση. 

Ολοκληρώνοντας τους πέντε πρώτους γύρους, οι δύο πρώτοι είχαν ανοίξει μεγάλη διαφορά από τον Bastianini, με τον Bagnaia να κυνηγάει κατά πόδας τον Martin και την διαφορά τους να κινείται στα 3-5 δέκατα. 

Στον έβδομο γύρο ο Bagnaia ήταν πλέον στην ουρά του αντιπάλου του αν και είχε μια στιγμή που πήγε να χάσει το μπροστινό. Στον 8ο γύρο ο Martin άνοιξε πολύ τη γραμμή του στην 13η στροφή και αμέσως ο Bagnaia το εκμεταλλεύητκε για να περάσει μπροστά. 

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός της εργοστασιασκής Ducati διαχειρίστηκε τη διαφορά και πήρε τη νίκη στον αγώνα Sprint του Emilia Romagna, μειώνοντας τη διαφορά της βαθμολογίας στους 4 βαθμούς, με τον Μartin να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. 

Ο Enea Bastianini συμπλήρωσε το βάθρο, σε μια μοναχική τρίτη θέση, ειδικά μετά από ένα λάθος του Marquez που του επέτρεψε να ανοίξει τη διαφορά. Ο Marc Marquez παρά το λάθος του είχε ήδη μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και έτσι κατέλαβε την τέταρτη θέση, με τον Pedro Acosta να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 

Έκτος ήταν ο Brad Binder, με τους Fabio Quartararo, Marco Bezzecchi και Franco Morbidelli να συμπληρώνουν τις βαθμολογούμενες θέσεις. 

 

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: Moto3 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Emilia Romagna: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί