• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Emilia-Romagna σε αριθμούς και τα ενδιαφέροντα στατιστικά του
Αγώνες 23/09/2024 - 18:51

147 – Ο Marc Marquez τερμάτισε 3ος στο 147ο βάθρο του σε Grand Prix, μόλις πέντε λιγότερα από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι 4ος στη λίστα των αναβατών με τα περισσότερα βάθρα. Αυτό είναι επίσης το 108ο βάθρο του στην πρώτη κατηγορία, τέσσερα λιγότερα από τον Dani Pedrosa, ο οποίος είναι 3ος στη λίστα των αναβατών με τα περισσότερα βάθρα κορυφαίας κατηγορίας.

100 – Ο Enea Bastianini δίνει στην Ducati την 100η νίκη της στο MotoGP™, που σημαίνει ότι γίνεται ο τρίτος κατασκευαστής (μετά τη Honda και τη Yamaha) για να κερδίσει 100 Αγώνες ή περισσότερους στην εποχή του MotoGP™.

26 – Ο Jorge Martin τερμάτισε στο 2ος για το 26ο βάθρο του στο MotoGP™, όλα με την Ducati, και το 54ο στην καριέρα του σε GP.

24 – Με τον Francesco Bagnaia να έχει μια πτώση από την 3η θέση, ο Martin είναι επικεφαλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™ με πλεονέκτημα 24 βαθμών έναντι του #1.

19 – Αυτή είναι η 11η συνεχόμενη νίκη της Ducati, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του εργοστασίου της Μπολόνια. Είναι η 13η μέχρι στιγμής για τη σεζόν. Με τους Bastianini, Martin και Marc Marquez, αυτό είναι το 19ο “lockout” της Ducati στο βάθρο, επεκτείνοντας το ρεκόρ της ως ο κατασκευαστής με τα περισσότερα “lockout” στο βάθρο του MotoGP™ (1-2-3 τερματισμοί).

7 – Αυτή είναι η 7η νίκη του Bastianini στο MotoGP™, ισοφαρίζοντας τους Martin και Loris Capirossi στην 4η θέση στη λίστα με τους περισσότερους επιτυχημένους αναβάτες της Ducati στην κατηγορία. Είναι επίσης το 5ο του βάθρο σε 5 Αγώνες στην πίστα στο MotoGP™.

7 – Ο Fabio Quartararo τερμάτισε 7ος, ισοφαρίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμά του αλλά και της Yamaha μέχρι στιγμής φέτος από την Πορτογαλία και το San Marino. Ήταν 5ος λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού όπου ένα μηχανικό πρόβλημα τον έκανε να περνά αργά στον τερματισμό και να χάνει δύο θέσεις.

6 – Η Ducati ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών για τον 6ο τίτλο του κατασκευαστή. Με τη νίκη του Bastianini, τώρα έχουν πλεονέκτημα 261 βαθμών έναντι της KTM και υπάρχουν μόνο 222 βαθμοί ακόμη διαθέσιμοι.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Κρεμόνα ανήκει στον Petrucci και στην Ομάδα Barni

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ana Carrasco μπροστά στο Πρωτάθλημα με 9 βαθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα