• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: MotoGP Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Enea Bastianini
Νέα 27/09/2024 - 11:38

Οι μονόωρες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν σε μια αρκετά πιο καθαρή πίστα της Mandalika σε σχέση με τις ελεύθερες δοκιμές το πρωί και αυτό επέτρεψε την μείωση των χρόνων. 

Κάποιοι αναβάτες όπως ο Marc Marquez και ο Pedro Acosta έβαλαν νέο μαλακό πίσω ελαστικό από νωρίς και έτσι ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έγραψε 1:30.590, με τον Acosta να τον περνάει στα επόμενα λεπτά με 1:30.411. 

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ηρέμησαν ξανά μέχρι τα τελευταία στάδια, όπου όλοι οι αναβάτες ξεκίνησαν τις τελικές επιθέσεις. Ο Jorge Martin έγραψε ένα πολύ δυνατό 1:30.317 με 13 λεπτά να απομένουν. Στον αμέσως επόμενο γύρο του, ο Martin κατέβασε ακόμα περισσότερο το σημείο αναφοράς, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου στο 1:29.670

Φαινόταν ότι θα έχουμε άλλη μια Παρασκευή με τον Martin στην κορυφή, όμως ο Enea Bastianini είχε διαφορετική άποψη. Ο νικητής της Emilia Romagna σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:29.630 με 8:30 λεπτά να απομένουν και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας τον Martin δεύτερο. 

Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Franco Morbidelli στις τελευταίες του προσπάθειες, ενώ τέταρτος ήταν ο Francesco Bagnaia, με τον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να περνάει το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών εκτός δεκάδας. 

Ο Marco Bezzecchi έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Fabio Quartararo και Marc Marquez

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pedro Acosta, Fabio Di Giannantonio και Maverick Viñales

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα