• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Πρώτος ο Bagnaia, με ελάχιστους γύρους να πραγματοποιούνται
Νέα 04/10/2024 - 09:31

Με τον καιρό να μην είναι στο πλευρό των αναβατών, η μεγάλη κατηγορία βγήκε στην πίστα του Motegi για να ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. 

Στα πρώτα στάδια όλοι έγραψαν κάποιους γύρους, όμως περίπου ένα τέταρτο μετά την εκκίνηση των δοκιμών, η ελαφριά βροχή που έπεφτε από την αρχή δυνάμωσε λίγο παραπάνω (όχι αρκετά όμως ώστε να μπουν βρόχινα ελαστικά) και όλοι οι αναβάτες επέστρεψαν στα pits. 

Δώδεκα λεπτά πριν το τέλος οι αναβάτες ξαναβγήκαν στην πίστα για μερικούς γύρους, όμως και πάλι η βροχή δυνάμωσε ελαφρώς στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου και πάλι όλοι επέστρεψαν στα pits, έχοντας ολοκληρώσει ελάχιστους γύρους. 

Στην πρώτη θέση των φύλλων χρόνου μετά από αυτές τις "περίεργες" δοκιμές βρισκόταν ο Francesco Bagnaia, με 1:45.209. 109 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον βασικό του αντίπαλο στο Πρωτάθλημα, Jorge Martin. Ο Fabio Di Giannantonio συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 

Ο Marc Marquez (που μετά τη μηχανική βλάβη στην Ινδονησία δήλωσε ότι πλέον δεν έχει ελπίδες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jack Miller

Έκτος ήταν ο Marco Bezzecchi, με τους Joan Mir και Johann Zarco να ακολουθούν. Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Maverick Viñales και Enea Bastianini.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα