• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Filip Salac
Νέα 04/10/2024 - 09:26

Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα του Motegi για τις πρώτες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, δοκιμές πολύ σημαντικές για την απευθείας πρόκριση στις δεύτερες κατατακτήριες, καθώς αναμένεται η βροχή να "διαταράξει" τις αυριανές δεύτερες δοκιμές. 

Ο Filip Salac ήταν γρήγορος στις ελεύθερες δοκιμές του πρωϊνού και το απόγευμα βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά με ένα νέο ρεκόρ γύρου, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:49.716.

Δύο αναβάτες βρέθηκαν πολύ κοντά του, με τον Aron Canet να παίρνει τη δεύτερη θέση με 46 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά και τον Marcos Ramirez να είναι τρίτος, με 95 χιλιοστά διαφορά. 

Πιο πίσω βρέθηκε ο τοπικός ήρωας, Ai Ogura, με τον Ιάπωνα αναβάτη να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Izan Guevara. Έκτος ήταν ο Deniz Öncü, με τους Fermin Aldeguer και Jake Dixon να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Joe Roberts και Tony Arbolino

Όσο για τον Sergio Garcia, ήταν άλλη μια δύσκολη Παρασκευή, καθώς ο Ισπανός της MT Helmets δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 17η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα