• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχία του Αντώνη Βεντούρα στο Motorpark της Ρουμανίας
Αγώνες 09/10/2024 - 13:52

φωτογραφία: Cristian Petrache 

 

Μια ακόμη νίκη για τον Αντώνη Βεντούρα  στον αγώνα της Κυριακής 6/10/‘24 MotoRcWorld στο Motorpark της Ρουμανίας.

Ο Αντωνης Βεντουρας αν και 12 χρόνων τον έχουμε ακούσει αρκετές φορές να είναι στο βάθρο ανεξαρτήτως σε ποια θέση. Ο Έλληνας οδηγός αγωνίζεται στην κατηγορία CFMOTO300 την Κυριακή 6/10/2024 ανέβηκε στο βάθρο ακόμη μια φορά  με μια 1η θέση της κατηγορίας του και μια 3η Γενικής. Στον αγώνα του Σαββάτου είδαμε τον Αντώνη να δίνει τρομερο αγώνα κρατώντας  όχι μόνο την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και κυνηγώντας και την 1η θέση Γενικής μένωντας πολύ κοντά στον πρώτο οδηγό της BMW #Andrei Marioara στους τελευταίους γύρους. Είδαμε όμως ότι στον τελευταίο γυρο στην τελευταίο στοφη κατάφερε o #Andrei Danila οδηγός BMW που ήταν στην 3 θέση να περάσει τον μικρό αναβάτη της κατηγορίας CFMOTO300 με αποτέλεσμα να περάσουν τη γραμμή τερματισμού οι δυο οδηγοί με 0.066 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά κρατώντας τον Βεντούρα στην 3η Γενικής.

Ο ίδιος δηλώνει:

«Δεν έχω λόγια να πω για τον συγκεκριμένο αγώνα πραγματικά ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!! Εδωσα τρομερή μάχη με τους 2 πρώτους οδηγους της BMW και το ευχαριστήθηκα τρομερά πολύ! Γυρνάω πίσω στη χώρα μου γεμάτος από εμπειριες για να προετοιμαστούμε για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος BMU που θα γίνει στις Σερρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα και φυσικά την ομάδα του #Petrovici για την φιλοξενεία της».

 

Οι υποστηρικτές του: My supporters: #kukosthesummerbar #carorder.gr #kalamaki.gonia #profresh_ #7th_sensetattoo  #kgavalascars #g.passembly #papastavrou_shops #greekfightingchampionship #helmethome_ #rider.graphics #saintbarber2018 #elastikaparadisis #mouratisgp  #_auto.diekperaiosi #garbes_delivery_services #epic_fight_club_

 

Τον αγώνα μπορεί κανείς να τον δει ζωντανά στο:

 

Επόμενο άρθρο »

Προσεχώς: το νέο MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Νεκρός ο Frédéric Baudry στο Rallye du Maroc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα