• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσεχώς: το νέο MotoGP™
Μια νέα εποχή ξεκινά καθώς ολοκληρώνεται το 2024.
Αγώνες 09/10/2024 - 21:40

Ετοιμαζόμαστε για την αποκάλυψη μιας ολοκαίνουργιας ταυτότητας για το MotoGP™. Αφού πέσει η αυλαία του ανταγωνισμού για το 2024, το πάρτι συνεχίζεται στην πίστα της Βαλένθια με την αποκάλυψη μιας ολοκαίνουργιας ταυτότητας για το MotoGP™. Αρχικά, θα γίνει μια τελετή των βραβείων του MotoGP™ με νέα εμφάνιση, με παρόντες θαυμαστές, όπου θα ανταμειφθούν οι σημερινοί Πρωταθλητές. Στη συνέχεια, ο κόσμος θα συναντήσει το MotoGP™ του αύριο.

Μετά από συνεργασία με το μεγαλύτερο ανεξάρτητο στούντιο σχεδιασμού στον κόσμο, το Pentagram, το πιο συναρπαστικό άθλημα στη γη είναι έτοιμο να αποκαλύψει μια νέα ταυτότητα. Σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει την πλούσια κληρονομιά του και όλα όσα θέλει να γίνει αυτό το άθλημα, το αυριανό MotoGP™ είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας για περισσότερο από ένα χρόνο μεταξύ των θαυμαστών, των αναβατών και των βασικών ανθρώπων του αθλήματος, όλα με στόχο την απάντηση στο ερώτημα: τι είναι το MotoGP™;

 

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταυτότητας του MotoGP™ στις 19:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET).

 

 

Επόμενο άρθρο »

Τρεις αθλητές της Ελληνικής κατηγορίας Racing πάνε Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχία του Αντώνη Βεντούρα στο Motorpark της Ρουμανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα