• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ultraviolette F77 MACH 2 αποκτά Παγκόσμια Πιστοποίηση
Έτοιμη να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και σε 40+ χώρες
Νέα Αγοράς 24/10/2024 - 17:41

Η Ultraviolette F77 MACH 2 γίνεται η πρώτη Ινδική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που λαμβάνει πιστοποίηση σύμφωνα με τους κανονισμούς της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE).

 

Η F77 MACH 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τιμή-προσφορά στα 9,990 €. Η Ultraviolette θα παρουσιάσει το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας στην EICMA, στο Μιλάνο της Ιταλίας από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Η F77 MACH 2 είναι εγκεκριμένη για χρήση στο δρόμο για κατόχους Αδειών Α1 και Α2 σε όλη την Ευρώπη και άλλες παγκόσμιες αγορές. Οι αρχικές αποστολές θα γίνουν στην Γερμανία και την Τουρκία και βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ θα ακολουθήσει περαιτέρω Ευρωπαϊκή επέκταση.

 

Συνιδρυτές Niraj Rajmohan και Narayan Subramaniam Bangalore

 

Η Ultraviolette ανακοινώνει την απόκτηση της παγκόσμιας πιστοποίησης σύμφωνα με τον κανονισμό της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE)» για την F77 MACH 2. Ο πιο βραβευμένος κατασκευαστής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της Ινδίας έχει λάβει την πιστοποίηση L3e, χορηγώντας έγκριση για οδική χρήση σε 40 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το επίτευγμα ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση της Ultraviolette να επιδείξει την πρωτοποριακή καινοτομία και τη μηχανική της Ινδίας σε παγκόσμια σκηνή.

Σχεδιασμένη, και κατασκευασμένη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ultraviolette στην Bengaluru, η F77 MACH 2 αποτελεί παράδειγμα των παγκόσμιων προτύπων ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης, τοποθετώντας την στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας επανάστασης της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Μετά τη Γερμανία και την Τουρκία, η Ultraviolette ξεκινά άμεσα τη διαθεσιμότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πολλές χώρες να ακολουθούν μετά την EICMA 2024. Με αυτόν τον τρόπο, βαδίζει εκεί που καμία Ινδική επωνυμία δεν είχε πριν – στην καρδιά του ανταγωνισμού των μοτοσυκλετών επιδόσεων – την Ευρώπη.

 

Ο Narayan Subramaniam, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Ultraviolette, δήλωσε:

«Η επίτευξη αυτής της Διεθνούς πιστοποίησης είναι μια μνημειώδης στιγμή για εμάς, καθώς ανοίγει πόρτες σε ένα πολύ μεγαλύτερο παγκόσμιο κοινό. Αυτή η πιστοποίηση δεν είναι απλώς ένα ρυθμιστικό ορόσημο, αλλά το αποτέλεσμα της αδιάκοπης επιδίωξης κάλυψης των προτύπων της παγκόσμιας κλάσης στην απόδοση σχεδιασμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτή την πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα στις απαιτητικές αγορές της Ευρώπης, οι οποίες θα εκτιμήσουν την ανωτερότητα της Ultraviolette στην τεχνολογία αιχμής, τη μηχανική και το σχεδιασμό. Πιστοποιημένη στην κατηγορία UNECE L3e, η F77 MACH 2 είναι πλέον εγκεκριμένη για οδική χρήση σε κατόχους αδειών A1 και A2.

 

Ο Niraj Rajmohan, CTO και συνιδρυτής της Ultraviolette, πρόσθεσε:

«Το όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε παγκοσμίως ανταγωνιστικές πλατφόρμες μοτοσυκλετών εμπλουτισμένες με τεχνολογία. Αυτή η παγκόσμια πιστοποίηση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ηλεκτρικά οχήματα υψηλής απόδοσης παγκόσμιας κλάσης, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ινδία για παγκόσμιες αγορές. Καθώς επεκτεινόμαστε στην Ευρώπη, πιστεύουμε ότι η F77 MACH 2 θα επαναπροσδιορίσει το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας στην παγκόσμια σκηνή. Η Ultraviolette θα παρουσιάσει το μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας στην EICMA στο Μιλάνο, από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Περίπτερο 15, στην εξέδρα M02.

 

Η Ultraviolette (UV) είναι καινοτόμα στις πλατφόρμες ηλεκτρικών οχημάτων και στην τεχνολογία μπαταριών που είναι έτοιμες για το μέλλον. Εμπλουτισμένη με το DNA της αεροναυπηγικής, αυτή η επιχείρηση σχεδιάστηκε το 2016 από τους ιδρυτές, Narayan Subramaniam και Niraj Rajmohan. Η Ultraviolette υποστηρίζεται από ένα φάσμα παγκόσμιων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της Lingotto (θυγατρική της EXOR N.V., γνωστή για την πλειοψηφία ή τον έλεγχο των μετοχών της σε εμβληματικές μάρκες και παγκόσμιους ηγέτες όπως οι Ferrari, Stellantis, CNH Industrial, Iveco Group, The Economist Group, Via, και Juventus), Qualcomm Ventures, Zoho Corporation, TVS Motors και Speciale Invest.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.ultraviolette.com/

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati γιορτάζει τη θρυλική 916 στην Auto e Moto d'Epoca

« Προηγούμενο άρθρο

Ιστορική πρώτη νίκη της KOVE στην πίστα της Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ