• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marc Marquez σχολιάζει την Aragon
Δεν την συγκρίνω άμεσα με κάποια άλλη πίστα
Νέα 07/07/2010 - 11:45

Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση της τέταρτης νίκης του στα GP125 ο νεαρός Marc Marquez βρέθηκε στην πίστα του Aragon για μία πλήρη σειρά δοκιμών μαζί με άλλους αναβάτες της κατηγορίας και της Moto2. Η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ήταν σε φυσιολογικό επίπεδο (22 βαθμούς Κελσίου) και της ασφάλτου κυμάνθηκε στους 30ο Κελσίου ενώ το απόγευμα αυξήθηκε στου 51 βαθμούς Κελσίου. 

 

Ο ίδιος δήλωσε: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συγκεκριμένες δοκιμές πήγαν πολύ καλά. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια χρήσιμα πράγματα που είναι πιθανό να μας δώσουν λύσεις σε μελλοντικά προβλήματα. Πιστεύω ότι η πίστα είναι διασκεδαστική. Δεν την συγκρίνω άμεσα με κάποια άλλη πίστα παρόλο ότι διαθέτει ανισόπεδα τμήματα όπως το Mugello και το Donington Park.

 

 

Στα χαρτιά δείχνει ότι είναι μία γρήγορη πίστα στην πραγματικότητα βρήκαμε κάποιες στροφές που έχουν χαμηλή ταχύτητα και έντονο φρενάρισμα.

 

Ένιωσα άνετα από την αρχή της ημέρας. Οι πρώτοι 20 γύροι ήταν αρκετοί για να μάθω την πίστα και στη συνέχεια όταν άρχισα να κάνω κάποιους καλούς χρόνους αρχίσαμε να κάνουμε πιο ουσιαστικές δοκιμές.”

Επόμενο άρθρο »

Θα αγωνιστεί ο Alex Debon στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi θα οδηγήσει σήμερα

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ