• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Valentino Rossi οδήγησε στο Misano: Δείτε φωτογραφίες
Λιγότερο από μισή ώρα στην πίστα για τον «γιατρό»
Νέα 10/07/2010 - 17:41

Ο Valentino Rossi μπήκε στην πίστα του Misano στις 18.28, όπως μας πληροφόρησε ο φίλος Ιταλός δημοσιογράφος Luca Bonogna

 

Οδήγησε την Yamaha R1 των Superbike, μια από τις δύο του James Toseland, με φέρινγκ χωρίς κανένα λογότυπο. Η μοτοσυκλέτα αυτή μετά το τεστ έφυγε για Τσεχία, για τον επόμενο γύρο του WSBK. Στο pit box της ομάδας υπήρχαν παντού ελαστικά της Bridgestone γεγονός που μας αφήνει να υποθέσουμε ότι ο Rossi χρησιμοποιούσε ζάντες 16,5 ιντσών με ελαστικά της Bridgestone και όχι τα Pirelli που χρησιμοποιούνται στο WSB.

 

Το τεστ ολοκληρώθηκε στις 18:55. Αρχικά γύριζε στο1:41.00, ωστόσο έγραψε και ταχύτερους γύρους σημειώνοντας καλύτερο χρόνο στο 1:38.200.

 

"Kάναμε αυτή την δοκιμή για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι μου και πως μπορώ να οδηγήσω. Μπορώ μεν να οδηγήσω σε μία δοκιμή σαν και αυτή αλλά απαιτούνται πολλά περισσότερα κατά την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας MotoGP στην διάρκεια του αγώνα.

 

Αισθανόμουν κάποιους πόνους στο πόδι, τον αστράγαλο και τον ώμο μου ενώ είχα περιορισμένη κίνηση στον αστράγαλο. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στον αγώνα του Sachsenring αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε ακόμη να πάρουμε αυτή την απόφαση. Θα δούμε πρώτα πως θα είμαι έπειτα από μερικές ημέρες. Ήταν καλή η εμπειρία πάνω στην Superbike μοτοσυκλέτα είχε πολύ πλάκα." δήλωσε ο Valentino στο τέλος της ημέρας.

 

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα, στις 25 Ιουνίου, ο Rossi φαίνεται να στηρίζεται άνετα σε μία μόνο πατερίτσα, μιλώντας σε μια θαυμάστριά του, ίσως στην Ίμπιζα, όπου λέγεται ότι πήγε για λίγες μέρες ξεκούραση.

 

Αυτό επιβεβαιώνει όσα είπε στην αποκλειστική για την Ελλάδα συνέντευξη στον Δημήτρη Διατσίδη, την Παρασκευή πριν από τον Αγώνα της Καταλωνίας, ο Marco Simoncelli, που ως γνωστός είναι πολύ φίλος με τον Valentino Rossi. «Είναι πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενε», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός της Gresini Honda.

Επόμενο άρθρο »

WSBK BRNO: 4η pole position για τον Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Brno: Ψάχνεται ο Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα